ja sa cez vikend tiez chystam rozobrat jednu svoju 750-ku, akurat ze som este nevymyslel kde to vsetko uskladnim, mozes poradit nejaky postup kde zacat s rozoberanim a v akom poradi pokracovat
dik
ok, vnutro teda nejako vykucham, predne sedacky uz mam vonku, tapacir z dvery necham tak, lebo tie budem odkladat cele
este otazocka, kolko asi tak vazi motor V12, pretoze to rozoberam na zahrade na trave, tak mam obavy, ze ked motor zdvihnem zirafou, ze sa mi to zabori do zeme a uz s tym nepohnem
je lepsie motor odmontovat od prevodovky, alebo ho skusit vytiahnut cez predok spolu s nou?
motor samotnej bude mít někde 250-300kg (3 jsme měli co dělat abychom ho přenesly) převodovka 60-80kg, lepší to je vyndat obojí najednou, ale asi naložit na vozejk a převézt,pokud budeš automat sundavat tak doporučuju měnič odšroubovat od setrváku a nechat ho na převodovce, po vyndání převodovky měnič zajistit aby z převodovky nevypadl.
vstřikovací lišty jsou přišroubovány 2 imbusy, a pak je prostě musíš jen vytáhnout, jde to blbě ale jde to. Sání, na sání v místech nad ventildekly jsou takové příčky ty odšroubuj (3x šroub myslím 8mm klíč) a pak s prodloužením na malé gole se tam dostaneš, případně si pomůžeš kloubkem, chce to grif ale jde to.
dáváno od cca rv. 91 , pro napájení nezávislého topení a ventilace (bat 12V/20Ah), relé slouží pro připojení baterie k síti vozidla po startu motoru. V mojí 91 tam mám bat 12V/90Ah (druhou 12V/90Ah mám klasicky pod sedákem)jak pro napájení topení a ventilace tak pro napájení muziky.
Moje bývalá 7er 88 tuto bat neměla, vše bylo napájeno z té po sedákem, myslím že dodání druhé bat je donutil problém že řidič když na někoho čekal a topil si, tak bat vyflákal a pak prostě nenatočil.