chci si koupit 18 nebo 19 placova kola a nejsem si jsit jestli ET20 nebo ET37, osobne se priklanim k ET 20, nechci aby kola byla moz zapustena ale stejne tak chci aby se vlezly jeste do blatniku a tudiz abych nemusel blatniky vytahovat... vite nekdo jake muze byt nejnizsi ET na e38 aby se blatniky vytahovat nemusely? diky predem za info
et neni univerzalni vec, hodne zalezi na sirce rafku ze kteryho se et pocita.
Ja bych doporucoval pri sirce 8,5 et 15 a pri 9,5 et20, na 100% bey upravy pujdou.
T613 píše:ET 20 mam na obou autech a jsou to original kola a nijak vytahle limce nejsou takze tam nacpes o dost mensi ale 18 a 19 se pkene prohnes na pneu
njn, to bohuzel ano, ale kdyz ty mensi kola na sedme hold nejsou to prave orechove
Bohhy píše:et neni univerzalni vec, hodne zalezi na sirce rafku ze kteryho se et pocita.
Ja bych doporucoval pri sirce 8,5 et 15 a pri 9,5 et20, na 100% bez upravy pujdou za pouziti samozrejme jeste spravnyho rozmeru.
Bohhy píše:et neni univerzalni vec, hodne zalezi na sirce rafku ze kteryho se et pocita.
Ja bych doporucoval pri sirce 8,5 et 15 a pri 9,5 et20, na 100% bey upravy pujdou.
na tech 18tkach je 8J a na tech 19 je 8.5J, takze snad to bude v pohode... diky a info
a jeste takovy detail... ET je v milimetrech? takze by se dalo rici ze pokud mam stejna kola s ET 20 a s ET37, tak ty prvni budou o 17mm vice vystrcene?