Je fakt, ze sem hydraulickej posilovac este kuchlej nemel. Ale nezda se me ze by mel jit pedal postupne proslapnout az na podlahu. U podtlakovyho je to kazdopadne zavada na hlavnim valci. A to ti de proslapnout i bez nastartovanyho motoru?
pokud není nastartováno tak to nelze prošlápnout, jen když běží motor tak to jde, ale velice ztuha, měl jsem taky podezření na hl. brzd. válec a tak jsem ho pro jistotu vyměnil ale je to stejný, a auto brzdí jak svině.
No tak to jo. Ja sem se asi na zacatku prekouk. Jestli ho bez nastartovanyho motoru neproslapnes, tak je hlavni valec ok. A asi je vsechno jak ma bejt. Nechci bejt za hnidopicha , ale asi ta doba co o ni pises, ze pod zatezi pedal klesne k podlaze bude dost dlouha. Nak me nejde do kebule, ze je mozny u jakyhokoliv auta proslapnout pedal k podlaze.
Fugo píše:tak po nastartování a sešlápnutí brzd. pedálu to trvá cca 4sec než je na podlaze. Jěště uvedu že se jedná o 04/91 tj. vpředu 4pístkový brzdiče.
Mi jde taky po nastartování skoro na podlahu a zezačátku stuha a pak povolí,kapalina se neztrácí.Jen když stojím třeba na světlech,mám tam D a držím pedál tak vněm ťuká,tak nevím čím by to mohlo být,jestli je to normální Dan 750iAG e32
Ťukání je normální to dělá regulátor tlaku, to je ten sráč jak do toho vedou ty hydraulický hadice a jsou na něm 2 čidla, to ťukání je občas cítit i na volantě.
Fugo píše:Ťukání je normální to dělá regulátor tlaku, to je ten sráč jak do toho vedou ty hydraulický hadice a jsou na něm 2 čidla, to ťukání je občas cítit i na volantě.
A tak to je OK,dík v tom volantě to opravdu taky někdy dělá.......