Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Jak na barvu? :)
-
- Klubové ID: 2166
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím, mám takový problém, potřebuji na autě opravit kus karoserie a tak se naskytl problém, kde vzít nejlepší odstín barvy. Mám delphin-metalic ale podle toho o moc chytřejší nejsem. Určitě se dá namíchat na zakázku ale já bych raději kdyby byl nějaký ekvivalentní spray. Neví někdo kde takový sehnat ? (případě odstín RAL apod.. )
no namichaji ti tvou barvu i do spreje, cena cca 200, staci kdyz vezmes treba vicko od nadrze s sebouSnejk píše:Zdravím, mám takový problém, potřebuji na autě opravit kus karoserie a tak se naskytl problém, kde vzít nejlepší odstín barvy. Mám delphin-metalic ale podle toho o moc chytřejší nejsem. Určitě se dá namíchat na zakázku ale já bych raději kdyby byl nějaký ekvivalentní spray. Neví někdo kde takový sehnat ? (případě odstín RAL apod.. )
-
- Kontaktovat uživatele:
Zjisti si kód barvy a kup si ji u bmw dealeraSnejk píše:Zdravím, mám takový problém, potřebuji na autě opravit kus karoserie a tak se naskytl problém, kde vzít nejlepší odstín barvy. Mám delphin-metalic ale podle toho o moc chytřejší nejsem. Určitě se dá namíchat na zakázku ale já bych raději kdyby byl nějaký ekvivalentní spray. Neví někdo kde takový sehnat ? (případě odstín RAL apod.. )

pamatujte na to že barva ve spreji je bez tužidla (u akrylu atd. u metly tuž. v barvě není) a ten lak je taky bez tužidla tudíž kvality toho nástřiku není dobrá, když umíš stříkat sprejem tak to dokážeš i pistolí, tam kde ti budou míchat barvu tak ti to i naředí přímo nastříkání a většinou to takhle jde stříknout pistolí.
-
- Klubové ID: 2166
- Kontaktovat uživatele:
Tak pro všechny kdo by hledali v Praze dobrý autolaky tak můžu jen doporučit Autolaky PPG pana Jaroslava Kučery v Podbělohorské 481/31 na Praze 5. Obsloužil mě takovej machr, prostě jen kouk na auto, hned kouk na vzorník a namíchal mi perfektní odstín přímo na BMW. Teměř to není ani poznat. Míchaj jak na stříkání tak i do spreje, a za slušnej peníz.
To myslim je snad jasne vsem,ze sprejem jedine dodelavky. A ten bezbarvy lak - ono je to taky o tom,kdy ho tam presne po barve naneses, je na to presny postup (metla) ktery musis dodrzet,aby to nezmatnilo apod.Snejk píše:Ale stříkání sprejem moc nedoporučuji na velké plochy, to spíš na nějaké malé nenápadné kousky. i když je k tomu bezbarvý krycí lak tak to nejde rozleštit do přílišného lesku jako orig. lak. Ale jinak barevně to není skoro poznat.
Navic chytnout odstit i dle c.b. je v neketerych obchodech problem - kazdy to micha z jinak kvalitni barvy(z jinych odstinu), vypada to OK,ale pak na plose uz je to jina. S pistoli zalezi na sklonu, vrstvach,tlaku - no proste je to alchimie