Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

e38 bez BC?

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
Greg
Klubové ID: 660
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Greg »

Zdravim mam dotaz ohledne e38 a jejiho BC, objevil jsem sedmu ktera se mi libi a chci ji okopit ale prekvapila me jedna vec, jak je displej pod radiem tak na nem neni tlacitko pro prepinani mezi hodinami a BC, stejne tak packa od blinkru nema fazi pro prepinani v BC... setkali jste se s tim nekdo? jde nejak BC dodatecne primontovat? staci bymenit jen ten panel pod radiem nebo je potreba menit i neco vic? diky predem za odpovedi
Ivo
Klubové ID: 2253
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Ivo »

8O Tak to jsem ještě neviděl
Greg
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Greg »

tady je foto toho displeje, napravo od nej neni to tlacitko hodiny/bc alejen hodiny (kvalita je slabsi ale jde to poznat...)
Přílohy
Fotografie(22).jpg
Fotografie(22).jpg (16.34 KiB) Zobrazeno 1486 x
Baxon
Klubové ID: 208
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Baxon »

Greg píše:Zdravim mam dotaz ohledne e38 a jejiho BC, objevil jsem sedmu ktera se mi libi a chci ji okopit ale prekvapila me jedna vec, jak je displej pod radiem tak na nem neni tlacitko pro prepinani mezi hodinami a BC, stejne tak packa od blinkru nema fazi pro prepinani v BC... setkali jste se s tim nekdo? jde nejak BC dodatecne primontovat? staci bymenit jen ten panel pod radiem nebo je potreba menit i neco vic? diky predem za odpovedi
já se s tím už setkal, tenkrát se na to ptal v servisu a údajně by to dodělat šlo. Ale je třeba koupit jiný budíky, dokoupit páčku pod volant a samozřejmě panel s BC. Celý potom doprogramovat. Osobní zkušenosti nemám, protože jsem si to s tou koupí nakonec rozmyslel.
Greg
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Greg »

Baxon píše:
Greg píše:Zdravim mam dotaz ohledne e38 a jejiho BC, objevil jsem sedmu ktera se mi libi a chci ji okopit ale prekvapila me jedna vec, jak je displej pod radiem tak na nem neni tlacitko pro prepinani mezi hodinami a BC, stejne tak packa od blinkru nema fazi pro prepinani v BC... setkali jste se s tim nekdo? jde nejak BC dodatecne primontovat? staci bymenit jen ten panel pod radiem nebo je potreba menit i neco vic? diky predem za odpovedi
já se s tím už setkal, tenkrát se na to ptal v servisu a údajně by to dodělat šlo. Ale je třeba koupit jiný budíky, dokoupit páčku pod volant a samozřejmě panel s BC. Celý potom doprogramovat. Osobní zkušenosti nemám, protože jsem si to s tou koupí nakonec rozmyslel.
na ebay neni problem ten panel s BC koupit vyslovene za hubicku... packu an volantem muzu ozelet... a to ze se mi to buze zobrazovat jen na tom stredovem panelu a ne pod budikama bych sand taky prezil (jsem zvykly z e36), takze rekneme kdyz si poridim jen ten panel... tak by to uz pak melo byt v pohode?
Baxon
Klubové ID: 208
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Baxon »

Greg píše:
Baxon píše:
na ebay neni problem ten panel s BC koupit vyslovene za hubicku... packu an volantem muzu ozelet... a to ze se mi to buze zobrazovat jen na tom stredovem panelu a ne pod budikama bych sand taky prezil (jsem zvykly z e36), takze rekneme kdyz si poridim jen ten panel... tak by to uz pak melo byt v pohode?
právě že ne, když si ty data tahá z palubovky :wink:
Greg
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Greg »

aaha, oki a kdyz budu chtit menit i tu palubovku tak mam jako chtit "palubovku s BC" nebo ma nejake special oznaceni? netusite nekdo?
Odpovědět