Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
počítač- spotřeba
oil press low je nízký tlak oleje, zárověň by měla svítit kontrolka mazání.
co se týče spotřeby na BC, když ho vynuluješ tak to ukazuje co (potom co něco najedeš), pokud by se to neměnilo tak je více možností budto samotnej BC, nebo tam nejde signál z ECU motoru o spotřebě nebo signál z tachometru, na tachometru spotřeba funguje? stěrače na první poloze fungují tak že když stojíš tak jsou přeplý na cyklovač a když se rozjedeš tak jedou pořád?
co se týče spotřeby na BC, když ho vynuluješ tak to ukazuje co (potom co něco najedeš), pokud by se to neměnilo tak je více možností budto samotnej BC, nebo tam nejde signál z ECU motoru o spotřebě nebo signál z tachometru, na tachometru spotřeba funguje? stěrače na první poloze fungují tak že když stojíš tak jsou přeplý na cyklovač a když se rozjedeš tak jedou pořád?
-
- Bydliště: BMW diagnostika Pardubice, modely E a F od 1988-2015 výpis chyb,živá data,kódování atd. tel722923332
- Klubové ID: 1644
Nízký tlak oleje? Hmm... a čím by to mohlo bejt že mi to svítí vždy když je to studené a asi jen 10s.??Fugo píše:oil press low je nízký tlak oleje, zárověň by měla svítit kontrolka mazání.
Když ho vynuluji, tak ukazuje to samé. Spotřeba na tachometru funguje a stěrače taky jak maj!
-
- Bydliště: BMW diagnostika Pardubice, modely E a F od 1988-2015 výpis chyb,živá data,kódování atd. tel722923332
Díky, zkusím teda vyměnit BC a čidlo tlaku oleje! Snad mi to pomůže!Fugo píše:s tím olejem buď olejová pumpa dává málo, nebo je špatný čidlo tlaku oleje, a nebo je možnost že filtr který tam máš nemá nebo má nefunkční zpětný ventil, který má na starost to že olej z filtru nesteče zpět do vany a potom po startu aby to rychleji mazalo. ohledně BC zkusil bych tedy jinej.
tak jsem ještě něco zjistil k tomu zpětnému ventilu v olejovém filtru, BMW v těchto modelech používá zpětný ventil v hausingu olejového filtru a ne přímo ve filtru, a padání oleje se občas stává. viz. http://www.e32fixes.com/results.asp?met ... ix&fixid=5
-
Jestli to mám správně chápat, tak by neměl bejt žádný olej v hausingu olej. filtru, ne? Já tam ale oleje mám dost, tak by to mělo bejt nejspíš něčím jiným! Ale čím? Prostě po nastartování stud. motoru, mi svítí kontrolka mazaní a tak po 5 vteřinách mi to napíše OELDRUCK MOTOR cca. po 10s hláška i kontrolka zhasnou! Kdyby dávala málo pumpa a nebo bylo v háji čidlo, tak by se to snad stávalo častejc, ne? a ne jen ráno při prvním nastartování!Fugo píše:tak jsem ještě něco zjistil k tomu zpětnému ventilu v olejovém filtru, BMW v těchto modelech používá zpětný ventil v hausingu olejového filtru a ne přímo ve filtru, a padání oleje se občas stává. viz. http://www.e32fixes.com/results.asp?met ... ix&fixid=5
-
- Klubové ID: 2166
- Kontaktovat uživatele:
Už od ty doby co sem to koupil, po stání přes noc to svítí asi 10s, a co necham auto stat asi 3-4 hodiny tak to natočim a chvilku to svítí taky to mazání. Najezedil sem s tim asi 5000km už, a nic se nezhoršuje, porad to sviti stejně dlouho. Nevím taky moc jak to řešit jestli to je špatě... napiše to low oil press, sviti mazání, po chvilce zhasne, a už vpohodě...