mám E32 735i, r.v.88 a mám tyto problémy se kterými potřebuji helpnout.
1. když jsem auto koupil, nefungovaly budíky (stále se rezetovali nebo nejely vůbec), sehnal jsem funkční, vše funguje kromě počítače celkových km - kde se to dá odstranit? a další věc, nemáte někdo display na pal.počítač uprostřed auta?? já tam mám jeden paznak který je přesně přez druhé písmenko, a je to špatně čítelné.
2. vyměnil jsem kompletně čepy řízení, ramena jsou ok, kola vyvážené, ale vždy při 82/85 km za hodinu cítím vibrace na volantu - někdy silnější - myslíte že to mohou dělat tlumiče?
3. dost veliký problém mám s ventilací auta. nemám klima, ale auto stále topí, levá strana občas fouká studeně ale většinou prostě stále topí(což ted v létě je doooost nepříjemný - nemáte zkušenosti co může být rozbitý??? palubku mám dole, ale nevím kam mrknout dřív.....
4. když šlápnu několikrát na pedál brzdy při vypnutém motoru, přelije se mi nádobka na dolívání servo kapaliny. při nastartovaném motoru žádný problém.
5.Kde nejlépe koupit ložisko do zadní nápravy - jeli měnitelné lisováním?
6. poslední z věcí které mě trápí je prkotinka ale když už to tam mám tak by to mohlo fungovat - jedná se o ostřikovače mlhovek a předních světel. Hadice jsou zapojené, voda dolita, jen to prostě nestříká - řešil jste to už někdo?
děkuji za každou odpověd, PitDog