JasnýSlid píše:Já bych měl jasno
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Jaká barva by nejlépe slušela E32 750iL? :)
tohle asi znáš, viď? http://www.7-forum.com/modelle/e32/farben.php
Když je lak nový a chromy nový (zářivý) a světla nový, je auto krásný ve všech origo barvách. Třeba o?ukaný matný skla od kamínků u předních světel dokážou degradovat nový lak dost hodně, při pohledu zepředu. Já myslím že si designéři dali fakt hodně záležet, v jakých odstínech budou posílat do světa luxusní limuzínu (tenkrát, před 20 lety). I když Němci se nezapřou, viděl jsem hnědý interiér, který by slušel každému tanku Bundeswehru. A že je teď vínová trapná, třeba tenkrát nebyla... Každá doba má svý preferovaný barvy.
přeju ti, a? ti zbyde co nejmíň plastíků a šroubků po zpětném nastrojení

Když je lak nový a chromy nový (zářivý) a světla nový, je auto krásný ve všech origo barvách. Třeba o?ukaný matný skla od kamínků u předních světel dokážou degradovat nový lak dost hodně, při pohledu zepředu. Já myslím že si designéři dali fakt hodně záležet, v jakých odstínech budou posílat do světa luxusní limuzínu (tenkrát, před 20 lety). I když Němci se nezapřou, viděl jsem hnědý interiér, který by slušel každému tanku Bundeswehru. A že je teď vínová trapná, třeba tenkrát nebyla... Každá doba má svý preferovaný barvy.
přeju ti, a? ti zbyde co nejmíň plastíků a šroubků po zpětném nastrojení
-
Memory
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, tak abych pravdu napsal, to co tady od tebe čtu mě celkem dojalo. V tom co píšeš je velká pravda. Když jsem dneska koukal na tu nádheru nedalo mi nepopřemýšlet o té originál barvě. Není to ani tak vínová, jako červená (kód barvy 199), a má svoje kouzlo i po těch letech. Navíc je sladěná s interiérem (němci věděli proč). Abych to neprodlužoval, zkrátka když chci mít tento Vůz v originálním stavu, tak ho nechám i v jeho původní originální barvě. Nejsem velký příznivce tunningu, a mám rád vše tak jak má být. I když mě ta černá barva láká více než moc, tak dám s klidným svědomím přednost té originální.MK píše:tohle asi znáš, viď? http://www.7-forum.com/modelle/e32/farben.php
Když je lak nový a chromy nový (zářivý) a světla nový (nepoškrábaný od kamínků), je auto krásný ve všech origo barvách. Já myslím že si designéři dali fakt hodně záležet, v jakých odstínech budou posílat do světa luxusní limuzínu (tenkrát, před 20 lety). I když Němci se nezapřou, viděl jsem hnědý interiér, který by slušel každému tanku Bundeswehru. A že je teď vínová trapná, třeba tenkrát nebyla... Každá doba má svý preferovaný barvy.
přeju ti, a? ti zbyde co nejmíň plastíků a šroubků po zpětném nastrojení![]()
Tak doufám, že je to z mé strany definitivní rozhodnutí, ne nadarmo jsem ve znamení vah
-
Memory
- Kontaktovat uživatele:
No vidíš, a mám zase o čem přemýšletHitman píše:me prijde ta tva origo barva jako prezita....stribrna je blbost, dal bych tam cernou, ta je porad in, v kombinaci s bilejma/cirejma svetlama dost omladne....Memory píše:Mimochodem, co vy ostatní si o tom myslíte viz. předešlý příspěvek
když vidím starý auto se světlama technologicky o 15 let mladšíma, tak to vypadá stejně jako když si 40letá raketa udělá piercing do pupíku domnívajíc se, jak omládne, jak to stárnutí kůže očůrala. Jenže to není o kůži, ale o dušiMemory píše:Hitman píše:me prijde ta tva origo barva jako prezita....stribrna je blbost, dal bych tam cernou, ta je porad in, v kombinaci s bilejma/cirejma svetlama dost omladne....Memory píše:Mimochodem, co vy ostatní si o tom myslíte viz. předešlý příspěvek
...a taky je pěkně hnusný, když někde zůstane ta původní jiná barva, to aby to auto odstrojil fakt komplet, ale to ani snad nejde ne?
-
Hitman
- Klubové ID: 166
- Kontaktovat uživatele:
MK píše:ne tuning svetla, ale nove origo bile hlavne ne oranzove!Memory píše:když vidím starý auto se světlama technologicky o 15 let mladšíma, tak to vypadá stejně jako když si 40letá raketa udělá piercing do pupíku domnívajíc se, jak omládne, jak to stárnutí kůže očůrala. Jenže to není o kůži, ale o duši, he heHitman píše: me prijde ta tva origo barva jako prezita....stribrna je blbost, dal bych tam cernou, ta je porad in, v kombinaci s bilejma/cirejma svetlama dost omladne....![]()
...a taky je pěkně hnusný, když někde zůstane ta původní jiná barva, to aby to auto odstrojil fakt komplet, ale to ani snad nejde ne?
-
Hitman
- Klubové ID: 166
- Kontaktovat uživatele:
tim ze to vemes stejnou barvou si usetris hodne prace, nemusis strikat vnitrky a tak...Memory píše:No vidíš, a mám zase o čem přemýšletHitman píše:me prijde ta tva origo barva jako prezita....stribrna je blbost, dal bych tam cernou, ta je porad in, v kombinaci s bilejma/cirejma svetlama dost omladne....Memory píše:Mimochodem, co vy ostatní si o tom myslíte viz. předešlý příspěvekEee, nee, asi už jsem fakt napevno rozhodnutej.
-
Memory
- Kontaktovat uživatele:
A penězHitman píše:tim ze to vemes stejnou barvou si usetris hodne prace, nemusis strikat vnitrky a tak...Memory píše:No vidíš, a mám zase o čem přemýšletHitman píše: me prijde ta tva origo barva jako prezita....stribrna je blbost, dal bych tam cernou, ta je porad in, v kombinaci s bilejma/cirejma svetlama dost omladne....Eee, nee, asi už jsem fakt napevno rozhodnutej.