Když je lak nový a chromy nový (zářivý) a světla nový, je auto krásný ve všech origo barvách. Třeba o?ukaný matný skla od kamínků u předních světel dokážou degradovat nový lak dost hodně, při pohledu zepředu. Já myslím že si designéři dali fakt hodně záležet, v jakých odstínech budou posílat do světa luxusní limuzínu (tenkrát, před 20 lety). I když Němci se nezapřou, viděl jsem hnědý interiér, který by slušel každému tanku Bundeswehru. A že je teď vínová trapná, třeba tenkrát nebyla... Každá doba má svý preferovaný barvy.
přeju ti, a? ti zbyde co nejmíň plastíků a šroubků po zpětném nastrojení
Když je lak nový a chromy nový (zářivý) a světla nový (nepoškrábaný od kamínků), je auto krásný ve všech origo barvách. Já myslím že si designéři dali fakt hodně záležet, v jakých odstínech budou posílat do světa luxusní limuzínu (tenkrát, před 20 lety). I když Němci se nezapřou, viděl jsem hnědý interiér, který by slušel každému tanku Bundeswehru. A že je teď vínová trapná, třeba tenkrát nebyla... Každá doba má svý preferovaný barvy.
přeju ti, a? ti zbyde co nejmíň plastíků a šroubků po zpětném nastrojení
Ahoj, tak abych pravdu napsal, to co tady od tebe čtu mě celkem dojalo. V tom co píšeš je velká pravda. Když jsem dneska koukal na tu nádheru nedalo mi nepopřemýšlet o té originál barvě. Není to ani tak vínová, jako červená (kód barvy 199), a má svoje kouzlo i po těch letech. Navíc je sladěná s interiérem (němci věděli proč). Abych to neprodlužoval, zkrátka když chci mít tento Vůz v originálním stavu, tak ho nechám i v jeho původní originální barvě. Nejsem velký příznivce tunningu, a mám rád vše tak jak má být. I když mě ta černá barva láká více než moc, tak dám s klidným svědomím přednost té originální.
Tak doufám, že je to z mé strany definitivní rozhodnutí, ne nadarmo jsem ve znamení vah
Memory píše:Mimochodem, co vy ostatní si o tom myslíte viz. předešlý příspěvek
me prijde ta tva origo barva jako prezita....stribrna je blbost, dal bych tam cernou, ta je porad in, v kombinaci s bilejma/cirejma svetlama dost omladne....
me prijde ta tva origo barva jako prezita....stribrna je blbost, dal bych tam cernou, ta je porad in, v kombinaci s bilejma/cirejma svetlama dost omladne....
No vidíš, a mám zase o čem přemýšlet Eee, nee, asi už jsem fakt napevno rozhodnutej.
když vidím starý auto se světlama technologicky o 15 let mladšíma, tak to vypadá stejně jako když si 40letá raketa udělá piercing do pupíku domnívajíc se, jak omládne, jak to stárnutí kůže očůrala. Jenže to není o kůži, ale o duši
...a taky je pěkně hnusný, když někde zůstane ta původní jiná barva, to aby to auto odstrojil fakt komplet, ale to ani snad nejde ne?
Hitman píše:
když vidím starý auto se světlama technologicky o 15 let mladšíma, tak to vypadá stejně jako když si 40letá raketa udělá piercing do pupíku domnívajíc se, jak omládne, jak to stárnutí kůže očůrala. Jenže to není o kůži, ale o duši, he he
...a taky je pěkně hnusný, když někde zůstane ta původní jiná barva, to aby to auto odstrojil fakt komplet, ale to ani snad nejde ne?
ne tuning svetla, ale nove origo bile hlavne ne oranzove!
No vidíš, a mám zase o čem přemýšlet Eee, nee, asi už jsem fakt napevno rozhodnutej.
tim ze to vemes stejnou barvou si usetris hodne prace, nemusis strikat vnitrky a tak...
Hitman píše:
tim ze to vemes stejnou barvou si usetris hodne prace, nemusis strikat vnitrky a tak...