Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Asi zvlněný kotouče

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
gogoho
Klubové ID: 1902

#1 Příspěvek od gogoho »

čus můžete mi někdo poradit ..................Skoro vždycky,když brzdim třeba na dálnici z vysoký rychlosti 180-120 tak se hrozně začne vlnit volant.To budou asi špatný kotouče co.............Poraďte dík... Mám e38 735i rv. 98
Pavel H
Klubové ID: 98

#2 Příspěvek od Pavel H »

Pokud ti to nepulsuje s pedálem, tak to bude něco jineho. Takže: co dělá pedál? Je klidný nebo cítíš chvění?
gogoho

#3 Příspěvek od gogoho »

Pedál nic nedělá ---uplně klidnej.....Fakt nevim co to může bejt.Bylo to v Bmw na kontrole podvozku a řekli mi že je v dobrym stavu.
Pavel H

#4 Příspěvek od Pavel H »

tak to na kotouce nevypada. jak tu napravu kontrolovali? nejlip poznas vule na stk. mají tam ty hejbaci plotny. pokazde, kdyz jsem potreboval vedet, kde je problem, kdyz jsem ho nenasel beznym zpusobem, tak mi tohle pomohlo. ta vule nebude velka, jinak by se projevovalo i při nizsich rychlostech.
gogoho

#5 Příspěvek od gogoho »

A kde myslíš,že ta vůle bude --------Ramena ,stabilizátor???Mě to moc neštve,jen jsem chtěl vědě co to je???Jestli to třeba nejsou ty kotouče..
Pavel H

#6 Příspěvek od Pavel H »

hele nemá cenu laborovat jak to tu obcas někdo dela. musis zjisti duvod a pak opravit. muze to byt nejaky cep, vule v rizeni,... věci ktere to muzou delat je vice. nejlevnejsi je spravne diagnostikovat a pak resit. od kompu ti k tomu vic nepovim. pokud jsi nekde z okoli Prahy, tak s tebou klidne na nejake stk zajedu a chybu najdeme.
gogoho

#7 Příspěvek od gogoho »

Ne dobrý to zvládnu sám.......Asi tam zajedu to bude nejlepší.Jo a dík za radu a měj se!!!!!!!!!
Pavel H

#8 Příspěvek od Pavel H »

nemáš zač
jumbo

#9 Příspěvek od jumbo »

jo jo, jak píše Pavel teď jsem řešil stejný problém. Bylo teda už bouchání. Tak na prohlídku na stk, tam si vlez s ním do jamy. Kotouče mám dobrý, ikdyž jsem si prvně myslel, že je to tím-jenže nebouchalo to do pedálu, do volantu jo. Nakonec ukázal na silentblok ramene. Takže jeho výměna a je to o.k
Pavel H

#10 Příspěvek od Pavel H »

jumbo píše:jo jo, jak píše Pavel teď jsem řešil stejný problém. Bylo teda už bouchání. Tak na prohlídku na stk, tam si vlez s ním do jamy. Kotouče mám dobrý, ikdyž jsem si prvně myslel, že je to tím-jenže nebouchalo to do pedálu, do volantu jo. Nakonec ukázal na silentblok ramene. Takže jeho výměna a je to o.k
...a nemusíš vyměnovat půl podvozku :-)
Pivson
Klubové ID: 570
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Pivson »

jj taky jsem zajel na plotny a vůle byla vidět. Taky načatekj siláč a přesně to dělalo to že při větší rychlosti to klepalo volantem
davcer

#12 Příspěvek od davcer »

souhlasim s ostatnima. ja na svem to mel nejdrive horni predni ramena, delalo to stejny jen od 60km vejs skoro porad pri brzdeni..tak jsem je dal new a ok....no a dneska, mam na svem bmw lehce zvlnene predni kotouce a je to v poho, jen kdyz se trochu prehrejou, vetsinou prave na dalnici pri brzdeni treba na pumpu, tak to dela to same jak tobe...jenze pokud by jsi mel zvlnene kotouce, tak to po chvili mimojine taky ma zvukovej efekt skoro jako kdyz se pridiraj kola, ale to muze bejt jen muj pripat, treba je mam dost...kdyz stojim a prejedu prstama po kotouci, tak citim jasne hrbolky...jinak si zajdi na stk jak ostatni pisou a tam se to pozna....good luck!!!!!!!!
Odpovědět