Jsem tu nový (po letech jsem srdci udělal radost a pořídil bmw - konečně) a měl bych pár jednoduchých otázek, snad mi pomůžete.
1.) Mám originál autorádio ze sedmy, bohužel zakódované. Mám sice možnost odkódování za nějaký prachy, nicméně by mě zajímalo, zda neexistuje nějakej fígl.
2.) Nemáte alespoň potuchy kolik stojí komplet servisní prohlídka s diagnostikou případných závad?
3.) Mám částečně rozbitý počítač (panel vedle rádia), nefunguje podsvícení a snad ani display (možná nefunguje vůbec, vím já). Někdo si s tím přede mnou asi hrál a prd věděl. Nemáte to někdo skladem nebo případně neporadíte co s tím či kde ho sehnat? Popřípadě s jakým problémem bych se mohl setkat při výměně?
mengi píše:Na boku radia je v plechu vyrazeny dlouhy kod, zacinajici pismenama (napr.BP=Blaupunkt atd.) Ten reknes v BMW a asi tak za 300,- Ti daji kod radia.
No ja premejslim ze koupim nejake uplne nove. Nicmene jsem to chtel rozchodit. 300 neni moc, tak jeste uvidim. Diky moc.
nezapomeň na to že 7 mají většinou vpředu jen radio bez koncáků, a koncáky jsou v pravym zadnim blatníku, takže po výměně rádia je lepší ten zesik vzadu vyndat vyhodit z něj koncáky a použít jen výhybky, jinak to hraje taky ale při potichym poslechu to dost šumí, zkrátka ten zesik vzadu je zastaralý.
Fugo píše:nezapomeň na to že 7 mají většinou vpředu jen radio bez koncáků, a koncáky jsou v pravym zadnim blatníku, takže po výměně rádia je lepší ten zesik vzadu vyndat vyhodit z něj koncáky a použít jen výhybky, jinak to hraje taky ale při potichym poslechu to dost šumí, zkrátka ten zesik vzadu je zastaralý.
Oops, tak to je fakt dobře,že jsi to napsal, protože tohle jsem opravdu nevěděl. Dííík!
Vzkaz pro fuga (750il biturbo). Já sem Jirka ze Smržovky a jsem čerstvím majitelem 750il. Měl bych zájem vo týhle káře pokecat. Zajímají mě tachnický údaje, manuál a zkušenosti.