Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Koupě E38
-
- Kontaktovat uživatele:
Hitman píše:asi je to o subjektivnim pocitu, ale nemuze mi nikdo vymluvit ze se s tim jezdi/predjizdi o doste lepe nez s vetsinou ostatnich aut co jezdi na silnicichmalo kdo ma trilitrove bmw
ujede mi jen "par" aut
ale o tom sedma neni
jezdim pohodlne za 8.5 litru
jo a 328 jezdi za 6, ty bys snad dokazal jezdit i 2 hod sprinty na jednicku a na dvojku za 11
ja nevim jak e38 ale delat ze sedmy zase neco neohrabaneho co je jenom na pohodlnou jizdu a na motoru nezalezi to je trochu mimo, ne.. naco by ty 740 vubec delali, porad je to bmw a manevrovatelnost je na urovni
-
- Kontaktovat uživatele:
vir2l píše:Hitman píše:asi je to o subjektivnim pocitu, ale nemuze mi nikdo vymluvit ze se s tim jezdi/predjizdi o doste lepe nez s vetsinou ostatnich aut co jezdi na silnicichmalo kdo ma trilitrove bmw
ujede mi jen "par" aut
ale o tom sedma neni
jezdim pohodlne za 8.5 litru
jo a 328 jezdi za 6, ty bys snad dokazal jezdit i 2 hod sprinty na jednicku a na dvojku za 11
ja nevim jak e38 ale delat ze sedmy zase neco neohrabaneho co je jenom na pohodlnou jizdu a na motoru nezalezi to je trochu mimo, ne.. naco by ty 740 vubec delali, porad je to bmw a manevrovatelnost je na urovni
jo s tim souhlasim, podle mejch meritek ma dobrou manevrovatelnost

Moje zkusenost : nerikam ze 728cka je spatna,ale kdyz uz teda tak 735ku,ale ted jezdim pres 2 roky 740cku M62 s tiptronicem a sorry ale kdyz uz vemu jen to predjizdeni,tak ani 735 natoz 728 se tomu nevyrovna,a to jsem snima najezdil par set km,ale je to jen ma zkusenost,a co se tyka spotreby,kdyz jezdim normalne,ne na spotrebu ani ne na doraz,presto ze nekdy i ano,tak se v lete pres 12.8 nedostanu,.... m62 je super motor 

ray píše:Moje zkusenost : nerikam ze 728cka je spatna,ale kdyz uz teda tak 735ku,ale ted jezdim pres 2 roky 740cku M62 s tiptronicem a sorry ale kdyz uz vemu jen to predjizdeni,tak ani 735 natoz 728 se tomu nevyrovna,a to jsem snima najezdil par set km,ale je to jen ma zkusenost,a co se tyka spotreby,kdyz jezdim normalne,ne na spotrebu ani ne na doraz,presto ze nekdy i ano,tak se v lete pres 12.8 nedostanu,.... m62 je super motor
presne receno

-
- Kontaktovat uživatele:
krakatit píše:ray píše:Moje zkusenost : nerikam ze 728cka je spatna,ale kdyz uz teda tak 735ku,ale ted jezdim pres 2 roky 740cku M62 s tiptronicem a sorry ale kdyz uz vemu jen to predjizdeni,tak ani 735 natoz 728 se tomu nevyrovna,a to jsem snima najezdil par set km,ale je to jen ma zkusenost,a co se tyka spotreby,kdyz jezdim normalne,ne na spotrebu ani ne na doraz,presto ze nekdy i ano,tak se v lete pres 12.8 nedostanu,.... m62 je super motor
presne receno
no aby ses nepridal nenazrenej ctyrlitre

Hitman píše:krakatit píše:ray píše:Moje zkusenost : nerikam ze 728cka je spatna,ale kdyz uz teda tak 735ku,ale ted jezdim pres 2 roky 740cku M62 s tiptronicem a sorry ale kdyz uz vemu jen to predjizdeni,tak ani 735 natoz 728 se tomu nevyrovna,a to jsem snima najezdil par set km,ale je to jen ma zkusenost,a co se tyka spotreby,kdyz jezdim normalne,ne na spotrebu ani ne na doraz,presto ze nekdy i ano,tak se v lete pres 12.8 nedostanu,.... m62 je super motor
presne receno

-
- Kontaktovat uživatele:
ray píše:Hitman píše:krakatit píše:[quote="ray"]Moje zkusenost : nerikam ze 728cka je spatna,ale kdyz uz teda tak 735ku,ale ted jezdim pres 2 roky 740cku M62 s tiptronicem a sorry ale kdyz uz vemu jen to predjizdeni,tak ani 735 natoz 728 se tomu nevyrovna,a to jsem snima najezdil par set km,ale je to jen ma zkusenost,a co se tyka spotreby,kdyz jezdim normalne,ne na spotrebu ani ne na doraz,presto ze nekdy i ano,tak se v lete pres 12.8 nedostanu,.... m62 je super motor
presne receno

v pohode kluci ctyrlitraci

Hitmane,já se z tebe picnu...takže e38ma 728i bere při svižné jízdě 9l jo?
a co to je svižná jízda? 730d bere když ji lechtáš 8l ale 728 svižně a 9? bingo
teda jestli myslíš svižně když cestou z prahy do boleslavi předjedeš 3x š105 4x favorit a 2x felicia tak to potom jo
sory ale nejde mi to do kupy ten macek sedma a 9l spotřeba při svižné jízdě,kdybych ti věřil tak si ji jdu asi koupit
můj názor je že za 9l s tim jezdíš když se snažíš a krotíš...

-
- Kontaktovat uživatele:
M3maniac píše:Hitmane,já se z tebe picnu...takže e38ma 728i bere při svižné jízdě 9l jo?a co to je svižná jízda? 730d bere když ji lechtáš 8l ale 728 svižně a 9? bingo
teda jestli myslíš svižně když cestou z prahy do boleslavi předjedeš 3x š105 4x favorit a 2x felicia tak to potom jo
sory ale nejde mi to do kupy ten macek sedma a 9l spotřeba při svižné jízdě,kdybych ti věřil tak si ji jdu asi koupit
můj názor je že za 9l s tim jezdíš když se snažíš a krotíš...
ja uz to nechci resit

MK píše:Moje 2.8 E36 si brala 10,9 bez klimy v zimě a cca 10,2 mimo Prahu, a to jsem ji nevytáčel a byla v pořádku. takže u 728i to musí být podobně, ne?
Ono taky záleží kde jezdíš,já jsem třeba minulý týden jel cestu Náchod-Praha za 6,9l.Prostě jsem se nikam nehnal a za dvě hod´ky jsem tam dojej i s dvěma čůracíma pauzama

krakatit píše:Rejchy píše:krakatit píše:slusne draha.... co takhle 740 od M3Maniaca? 728 podle me nema smysl...
Podle mě neměla cenu 725TDS.Navíc 728i je o dobrých 300kilo lehčí než 740,takže to nebude tak hrozný.
fakt o 300Kg???? Chces rict ze to vazi pohotovostne kolem 1550Kg???
1550kg nemá,ale většinou jsem četl váhu u 728 kolem 1700kg a u 740 dvě tuny.Ono taky záleží na výbavě.Málokterá 728 bude mít takovou výbavu jako 740.
-
- Kontaktovat uživatele:
Rejchy píše:krakatit píše:Rejchy píše:[quote="krakatit"]slusne draha.... co takhle 740 od M3Maniaca? 728 podle me nema smysl...
Podle mě neměla cenu 725TDS.Navíc 728i je o dobrých 300kilo lehčí než 740,takže to nebude tak hrozný.
fakt o 300Kg???? Chces rict ze to vazi pohotovostne kolem 1550Kg???
1550kg nemá,ale většinou jsem četl váhu u 728 kolem 1700kg a u 740 dvě tuny.Ono taky záleží na výbavě.Málokterá 728 bude mít takovou výbavu jako 740.[/quote]
ano presne tak, 1740kg, je to socka...
-
- Kontaktovat uživatele:
Hitman, nejde ti o vykon, porad resis spotrebu, proc tam nenarves plyn.
Ponevadz proti plynu nic nemam a uz jsem zakoupil jeden vicebodovy system a ted ho jenom do noveho auta vzdy prehazuju, tak bych sel jednoznacne do 740. Lepsi vybava, levnejsi cena, motor teoreticky v lepsim stavu, nebude tak vyhoneny a to auto je na plyn jak delane, neni na zavodeni a ubytek vykonu me nesere, i kdyz s vicebodem zadny neni
Ponevadz proti plynu nic nemam a uz jsem zakoupil jeden vicebodovy system a ted ho jenom do noveho auta vzdy prehazuju, tak bych sel jednoznacne do 740. Lepsi vybava, levnejsi cena, motor teoreticky v lepsim stavu, nebude tak vyhoneny a to auto je na plyn jak delane, neni na zavodeni a ubytek vykonu me nesere, i kdyz s vicebodem zadny neni