Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Upgrade .... board monitor 4:3 na 16:9 ??
Mas pravdu, ale to vsechno zvladne klasicka obrazovka (krome DVD). sirokouhlou (myslim) vyuzijes akorat na DVD, a na to se nekoukas za jizdy.Centr píše:Nad tím jsem uvažoval taky, jenže u toho 16:9 origo se mi líbí že to zvládne vše v jednom (tv, navi, radio, couvací kameru, dvd aj...)mengi píše:Kup si stropni. Bude vetsi a vyjde te to levneji. (a budes mit dva)
-
- Klubové ID: 91
- Kontaktovat uživatele:
je to v podstate metodou vyndat zandat, navic potrebujes krom modulu s displajem jen takovej ramecek:Centr píše:Ahoj, měl bych dotaz. Dělal někdo upgrade z 4:3 (nav/tv) na 16:9? Zajímalo by mě jestli je třeba dělat nějaké složité upravy. Nemáte někdo možnost sehnat 16:9 board monitor do E38? Děkuji za rady
http://www.bimmernav.com/install.htm
-
- Kontaktovat uživatele:
Instalace vypadá jednoduše....to zvládnu. Navigace mi fungovat nebude protože mám MK1 nebo MK2, to je mi jasné, ale co televize? Předpokládám že tv tuner co mám neumí 16:9 formát. Co myslíte?darmon píše:je to v podstate metodou vyndat zandat, navic potrebujes krom modulu s displajem jen takovej ramecek:Centr píše:Ahoj, měl bych dotaz. Dělal někdo upgrade z 4:3 (nav/tv) na 16:9? Zajímalo by mě jestli je třeba dělat nějaké složité upravy. Nemáte někdo možnost sehnat 16:9 board monitor do E38? Děkuji za rady
-
- Klubové ID: 5
- Kontaktovat uživatele:
to mam v petce takyCentr píše:Není to odsávání kouře? Taky to tam mámHitman píše:k cemu je takova ctvercova vyvysenina v tapecirungu uprostred strechy ? to je neco k alarmu ? na to misto by docela dobre sla dat telka

neni to neco z webastem nebo automatickym (nebo jakym) odvetravanim? Na kour jsem to nezkousel, otviram si okno

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak mrkni prosím do manuálu, taky se podívám. Vůbec mi to ale nic nědělá ty tlačítka nahoře.RuDoSh píše:to mam v petce takyCentr píše:Není to odsávání kouře? Taky to tam mámHitman píše:k cemu je takova ctvercova vyvysenina v tapecirungu uprostred strechy ? to je neco k alarmu ? na to misto by docela dobre sla dat telkazitra bych to ji mel dovezt ze servisu tak mrknu do manualu
![]()
neni to neco z webastem nebo automatickym (nebo jakym) odvetravanim? Na kour jsem to nezkousel, otviram si okno)
-
- Klubové ID: 91
- Kontaktovat uživatele:
vypada ze rozumis anglicky, mrkni na e38.org tam kluci resi vse mozny a rek bych ze nekdo bude vedet, ono to je od mk4 naky zmeneny bo co,Centr píše:Instalace vypadá jednoduše....to zvládnu. Navigace mi fungovat nebude protože mám MK1 nebo MK2, to je mi jasné, ale co televize? Předpokládám že tv tuner co mám neumí 16:9 formát. Co myslíte?darmon píše:je to v podstate metodou vyndat zandat, navic potrebujes krom modulu s displajem jen takovej ramecek:Centr píše:Ahoj, měl bych dotaz. Dělal někdo upgrade z 4:3 (nav/tv) na 16:9? Zajímalo by mě jestli je třeba dělat nějaké složité upravy. Nemáte někdo možnost sehnat 16:9 board monitor do E38? Děkuji za rady
mne se stejne klasicka libi vic
Nejlepsi je to vymenit uplne cele. To znamena sehnat jednotku ze sedmicky modelovy rok 2001 a vyse, pripadne z novejsi petky vcetne navigacniho modulu, tuneru a vsech sracicek okolo. Pak to bude fungovat uplne stejne jako kdyby jsi to mel z vyroby. Videl jsem to nekolikrat v provozu a zadny problem. Akorat bude tezke to sehnat za rozumne penize.Centr píše:Instalace vypadá jednoduše....to zvládnu. Navigace mi fungovat nebude protože mám MK1 nebo MK2, to je mi jasné, ale co televize? Předpokládám že tv tuner co mám neumí 16:9 formát. Co myslíte?
-
- Klubové ID: 166
- Kontaktovat uživatele:
reseni : vykaslat se na to 4:3 staci a za pulku tech penez koupit na strop prehravac dvd a bude to jeste lepsi....Atila píše:Nejlepsi je to vymenit uplne cele. To znamena sehnat jednotku ze sedmicky modelovy rok 2001 a vyse, pripadne z novejsi petky vcetne navigacniho modulu, tuneru a vsech sracicek okolo. Pak to bude fungovat uplne stejne jako kdyby jsi to mel z vyroby. Videl jsem to nekolikrat v provozu a zadny problem. Akorat bude tezke to sehnat za rozumne penize.Centr píše:Instalace vypadá jednoduše....to zvládnu. Navigace mi fungovat nebude protože mám MK1 nebo MK2, to je mi jasné, ale co televize? Předpokládám že tv tuner co mám neumí 16:9 formát. Co myslíte?