Zdravim,
cca před tejdnem mi při rozjíždění začala nejpíš prokluzovat spojka (tim si nejsem jistej) a postupně se to zhoršuje. Prostě když trošku přišlápnu plyn, tak otáčky vylítnou a rychlost roste jen pomaličku. Netušíte co s tim? Napadá mě vyměnit obložení. Nebo mám celou spojku?
BTW je to manuál.
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E38 prokluzuje spojka?
Jj existuje na to spesl pripravek do oleje, jak ho tam nalejes hned poznas zmenu, nejdriv to pojede normalne a pak to zacne trhat asfalt...ms píše:tak asi jo nevim, u tohohle auta jsem ještě spojku neměnilmargos píše:oblozeni? to mozna tak u stodvacitky, od te doby se na kazdym aute meni celej spojkovej set, tedy lamela, pritlacak a lozisko
ještě mě napadlo, nemůže to bejt jen třeba olejem, nebo něčim takovym? Nechce se mi to měnit celý![]()

N54 PWR
Lukas H. píše:Jj existuje na to spesl pripravek do oleje, jak ho tam nalejes hned poznas zmenu, nejdriv to pojede normalne a pak to zacne trhat asfalt...ms píše:tak asi jo nevim, u tohohle auta jsem ještě spojku neměnilmargos píše:oblozeni? to mozna tak u stodvacitky, od te doby se na kazdym aute meni celej spojkovej set, tedy lamela, pritlacak a lozisko
ještě mě napadlo, nemůže to bejt jen třeba olejem, nebo něčim takovym? Nechce se mi to měnit celý![]()