Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

E38 prokluzuje spojka?

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
ms

#1 Příspěvek od ms »

Zdravim,
cca před tejdnem mi při rozjíždění začala nejpíš prokluzovat spojka (tim si nejsem jistej) a postupně se to zhoršuje. Prostě když trošku přišlápnu plyn, tak otáčky vylítnou a rychlost roste jen pomaličku. Netušíte co s tim? Napadá mě vyměnit obložení. Nebo mám celou spojku?
BTW je to manuál.
margos
Klubové ID: 53
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od margos »

8O oblozeni? to mozna tak u stodvacitky, od te doby se na kazdym aute meni celej spojkovej set, tedy lamela, pritlacak a lozisko :wink:
ms

#3 Příspěvek od ms »

margos píše:8O oblozeni? to mozna tak u stodvacitky, od te doby se na kazdym aute meni celej spojkovej set, tedy lamela, pritlacak a lozisko :wink:
tak asi jo nevim, u tohohle auta jsem ještě spojku neměnil :)
ještě mě napadlo, nemůže to bejt jen třeba olejem, nebo něčim takovym? Nechce se mi to měnit celý :? :D
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 3

#4 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

ms píše:
margos píše:8O oblozeni? to mozna tak u stodvacitky, od te doby se na kazdym aute meni celej spojkovej set, tedy lamela, pritlacak a lozisko :wink:
ještě mě napadlo, nemůže to bejt jen třeba olejem, nebo něčim takovym? Nechce se mi to měnit celý :? :D
Jj existuje na to spesl pripravek do oleje, jak ho tam nalejes hned poznas zmenu, nejdriv to pojede normalne a pak to zacne trhat asfalt... :D
N54 PWR
ms

#5 Příspěvek od ms »

Lukas H. píše:
ms píše:
Jj existuje na to spesl pripravek do oleje, jak ho tam nalejes hned poznas zmenu, nejdriv to pojede normalne a pak to zacne trhat asfalt... :D

:twisted:
Maranelo
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Maranelo »

On to spis myslel jestli mu na spojku nemuze chcat olej ne?
Maranelo
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Maranelo »

alp píše:no pokud mu tam chcije olej, coz je celkem normalni, tak je to stejne uz na vymenu ...

mimochodem presne z tohodle duvodu je dobre menit i gufera na motoru a prevodovce ... jsou mnohem levnejsi nez nova spojka :)
chlape me to nerikej ja jen chtel trosku usmernit chlapce nahore :roll: :wink:
Hitman
Klubové ID: 166
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Hitman »

spojka neni zas tak draha..vymenit celou....
Odpovědět