jenze 525d zere realne spis 6nafty/100km a 540i kolem 12-13benzinu, tzn. 16-18plynu/100kmMartyn píše:Mno 20 snad nezere ne? kdyby si vzala 15l * 13kc - 195kc / 100km, 525d - 8l * 25kc - 200kc / 100km:) Ale uplne jine jizdy:) Ne tady tohle jsou jen spekulace, nove auto budu porizovat az tak za rok a do te doby treba zmenim nazor, ale zatim se mi libi tohle:o)margos píše:jo v pohode, akorat za min jezdit nebudes, 20 litru plynu je porad vic nez 8 litru naftyMartyn píše: Davat do E39 540i plyn za 3k co mel Hitman v babicce 520i by byla prasarna, mluvim o kvalitnim plynu od profi firmy, jako Alp... Nevidim na tom nic spatneho, ale kazdy ma svuj nazor, ze?:) Nafta uz me pomalu zacina omrzivat a V8 je V8... A kdyz se podivam na ceny vybavy 540ek kolem 99 roku a pripoctu k tomu nejaky 40-50tis za plyn, porad to vychazi super a budu se 4litrem jezdit za min nez ty s 525d.... A to vubec neni marne, co rikas?![]()
Ad Dave co to meles za ho*na?? Az budou letadla a formule jezdit na na neco jinyho nez na benzin jezis, zajimalo by me cim jezdis ty a kolik ti je let?
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Nejsou k sezrani ? ;)
“Ability is what you're capable of doing.”
-
Hitman
- Klubové ID: 166
- Kontaktovat uživatele:
ten plyn byl sice italskej, ale se v sim vsudy i atestem a zapisem do TP, vse bylo tak jak melo a nestal 3K ale 30 000 kc....do novejch motoru to nepatri, ja uz bych se za to asi stydelMartyn píše:Davat do E39 540i plyn za 3k co mel Hitman v babicce 520i by byla prasarna, mluvim o kvalitnim plynu od profi firmy, jako Alp... Nevidim na tom nic spatneho, ale kazdy ma svuj nazor, ze?:) Nafta uz me pomalu zacina omrzivat a V8 je V8... A kdyz se podivam na ceny vybavy 540ek kolem 99 roku a pripoctu k tomu nejaky 40-50tis za plyn, porad to vychazi super a budu se 4litrem jezdit za min nez ty s 525d.... A to vubec neni marne, co rikas?margos píše:sorry, ale montovat plyn do takovyho motoru je uplna picovina, jestli chces setrit tak si kup 530d a ne tohle, pokud to bude samo domo tak tomu motoru na plyn davam 150K km, vim o cem mluvim.
-
Hitman
- Klubové ID: 166
- Kontaktovat uživatele:
at treba je plyn lepsi a levnejsi....ale novejsi hezke BMW vam zaruci dobry image, ze "na to mate" zvlast s velkym obsahem, ale tim plynem se to naprosto vyrusi a je z toho image jak v ochcavce. proste mi to prijde ostudny, neverim tomu ze by nemci strkali do BMW plyn, to jen setrilci v CR....nemam na provoz tak si to nekupuju. je to fuk at si jezdi kazdy na co chce
asi jsem zavislej na vyparech z benzinu 
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
Já to vědělHitman píše: asi jsem zavislej na vyparech z benzinu

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
-
Marty_
- Kontaktovat uživatele:
On je to starej toxikoman:)George_D píše:Já to vědělHitman píše: asi jsem zavislej na vyparech z benzinu
Nicmene diky Alpovi za vysvetleni jak to s tim lpg vlastne je a utvrzeni me ve spravnosti meho rozhodnuti
Komu se to hnusi bude si dal jezdit jeste par let na benzin (naftu) a teprve az na to prestanou jezdit i formule a letadla tak se zacnou rozkoukavat po alternativach:o)
-
RuDoSh
- Klubové ID: 5
- Kontaktovat uživatele:
asi tak.... proto pro me neni LPG zas takova alternativa.... svedi uz jezdi na ethanol... to je alternativaJason píše:Stejnak az nebude ropa tak nebude benzin ani lpg... tak toho musime ted najezdit co nejvic!![]()