Martyn píše:
Davat do E39 540i plyn za 3k co mel Hitman v babicce 520i by byla prasarna, mluvim o kvalitnim plynu od profi firmy, jako Alp... Nevidim na tom nic spatneho, ale kazdy ma svuj nazor, ze?:) Nafta uz me pomalu zacina omrzivat a V8 je V8... A kdyz se podivam na ceny vybavy 540ek kolem 99 roku a pripoctu k tomu nejaky 40-50tis za plyn, porad to vychazi super a budu se 4litrem jezdit za min nez ty s 525d.... A to vubec neni marne, co rikas?
jo v pohode, akorat za min jezdit nebudes, 20 litru plynu je porad vic nez 8 litru nafty
Mno 20 snad nezere ne? kdyby si vzala 15l * 13kc - 195kc / 100km, 525d - 8l * 25kc - 200kc / 100km:) Ale uplne jine jizdy:) Ne tady tohle jsou jen spekulace, nove auto budu porizovat az tak za rok a do te doby treba zmenim nazor, ale zatim se mi libi tohle:o)
Ad Dave co to meles za ho*na?? Az budou letadla a formule jezdit na na neco jinyho nez na benzin jezis, zajimalo by me cim jezdis ty a kolik ti je let?
jenze 525d zere realne spis 6nafty/100km a 540i kolem 12-13benzinu, tzn. 16-18plynu/100km
margos píše:sorry, ale montovat plyn do takovyho motoru je uplna picovina, jestli chces setrit tak si kup 530d a ne tohle, pokud to bude samo domo tak tomu motoru na plyn davam 150K km, vim o cem mluvim.
Davat do E39 540i plyn za 3k co mel Hitman v babicce 520i by byla prasarna, mluvim o kvalitnim plynu od profi firmy, jako Alp... Nevidim na tom nic spatneho, ale kazdy ma svuj nazor, ze?:) Nafta uz me pomalu zacina omrzivat a V8 je V8... A kdyz se podivam na ceny vybavy 540ek kolem 99 roku a pripoctu k tomu nejaky 40-50tis za plyn, porad to vychazi super a budu se 4litrem jezdit za min nez ty s 525d.... A to vubec neni marne, co rikas?
ten plyn byl sice italskej, ale se v sim vsudy i atestem a zapisem do TP, vse bylo tak jak melo a nestal 3K ale 30 000 kc....do novejch motoru to nepatri, ja uz bych se za to asi stydel
at treba je plyn lepsi a levnejsi....ale novejsi hezke BMW vam zaruci dobry image, ze "na to mate" zvlast s velkym obsahem, ale tim plynem se to naprosto vyrusi a je z toho image jak v ochcavce. proste mi to prijde ostudny, neverim tomu ze by nemci strkali do BMW plyn, to jen setrilci v CR....nemam na provoz tak si to nekupuju. je to fuk at si jezdi kazdy na co chce asi jsem zavislej na vyparech z benzinu
to je jasny ze bmw nemam abych dokazal ze na to mam, ale protoze vrtulky miluju:) asi uz z tech vyparu fakt blbnu je pravda ze kdyz se to u Martyna osvedci tak si koupim desetilitr dvacetivalec a jdu do toho taky
Hitman píše: asi jsem zavislej na vyparech z benzinu
Já to věděl
On je to starej toxikoman:)
Nicmene diky Alpovi za vysvetleni jak to s tim lpg vlastne je a utvrzeni me ve spravnosti meho rozhodnuti
Komu se to hnusi bude si dal jezdit jeste par let na benzin (naftu) a teprve az na to prestanou jezdit i formule a letadla tak se zacnou rozkoukavat po alternativach:o)
Jason píše:Stejnak az nebude ropa tak nebude benzin ani lpg... tak toho musime ted najezdit co nejvic!
asi tak.... proto pro me neni LPG zas takova alternativa.... svedi uz jezdi na ethanol... to je alternativa je to z obnovitelneho zdroje a emise z tech motoru pokryjou to co vyprodukuji ty rostliny nez je zpracuji