Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

chlazení E38

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
ignor
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od ignor »

U me 725tds mi strasne hucela vrtule pred chladicem. Kdyz byl motor vypnuty tocila se z lehka, nevidim v ni zavadu. Vyndal jsem ji a jezdim bez ni. Koupil bych jinou, ale v Autecu to racha a na vrakaci bych mozna dostal stejnou jako mam. Proc se to nehreje? Jeste je tam elektricka vrtule, nesla by zapojit tak aby to uchladila ona? Napada nekoho jak to vytesit?? Treba kde sehnat novou spojku do vrtule?? :-) dik
Doktor1
Klubové ID: 78
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Doktor1 »

Ja s 525tds jezdim taky bez vrtule a nehreje se to ani v lete ale to jezdim s klimou,takze jede vetrak pred chladicama... Vozim ji v kufru pro sichr...
kutil

#3 Příspěvek od kutil »

el větrák klimy ti spiná na 2 stupeň automaticky(pokud je v pořádku čidlo) při teplotě tuším 93 st ale nemá potřebný výkon na uchlazení celého motoru v kolonácha pod. a pokud je motor přehřátý tak větrák běží i při vypnutém motoru.To třeba u compactu mám na 1,6 na klimu i na motor pouze el větrák origo.
Hitman
Klubové ID: 166
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Hitman »

ignor píše:U me 725tds mi strasne hucela vrtule pred chladicem. Kdyz byl motor vypnuty tocila se z lehka, nevidim v ni zavadu. Vyndal jsem ji a jezdim bez ni. Koupil bych jinou, ale v Autecu to racha a na vrakaci bych mozna dostal stejnou jako mam. Proc se to nehreje? Jeste je tam elektricka vrtule, nesla by zapojit tak aby to uchladila ona? Napada nekoho jak to vytesit?? Treba kde sehnat novou spojku do vrtule?? :-) dik
rekl bych ze tam ta vrtule asi ma byt, ze tam neni jen ze sradny...nevim neriskoval bych...pokud uz mas e38 tak se nesmis bat investic :)
darmon
Klubové ID: 91
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od darmon »

Michael píše:
ignor píše:U me 725tds mi strasne hucela vrtule pred chladicem. Kdyz byl motor vypnuty tocila se z lehka, nevidim v ni zavadu. Vyndal jsem ji a jezdim bez ni. Koupil bych jinou, ale v Autecu to racha a na vrakaci bych mozna dostal stejnou jako mam. Proc se to nehreje? Jeste je tam elektricka vrtule, nesla by zapojit tak aby to uchladila ona? Napada nekoho jak to vytesit?? Treba kde sehnat novou spojku do vrtule?? :-) dik
rekl bych ze tam ta vrtule asi ma byt, ze tam neni jen ze sradny...nevim neriskoval bych...pokud uz mas e38 tak se nesmis bat investic :)
dyt ta viskospojka neni zadna velka racha, a kdo ji nechce kupovat v autecu muze jinde za min....
ignor
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od ignor »

Souhlasim, ta vrtule se spojku tam urcite ma byt, a urcite ji tam dam. Zatim jsem nejlevnejsi sehnal za 3.700,- a nejak se s tim nemuzu smirit. Ted jezdim bez ni a v pohode, ale nemam z toho dobry pocit. Pokud me nic nenapadne tak ji holt koupim za 3.700. :-(
Odpovědět