Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
chlazení E38
-
- Kontaktovat uživatele:
U me 725tds mi strasne hucela vrtule pred chladicem. Kdyz byl motor vypnuty tocila se z lehka, nevidim v ni zavadu. Vyndal jsem ji a jezdim bez ni. Koupil bych jinou, ale v Autecu to racha a na vrakaci bych mozna dostal stejnou jako mam. Proc se to nehreje? Jeste je tam elektricka vrtule, nesla by zapojit tak aby to uchladila ona? Napada nekoho jak to vytesit?? Treba kde sehnat novou spojku do vrtule??
dik

el větrák klimy ti spiná na 2 stupeň automaticky(pokud je v pořádku čidlo) při teplotě tuším 93 st ale nemá potřebný výkon na uchlazení celého motoru v kolonácha pod. a pokud je motor přehřátý tak větrák běží i při vypnutém motoru.To třeba u compactu mám na 1,6 na klimu i na motor pouze el větrák origo.
-
- Klubové ID: 166
- Kontaktovat uživatele:
rekl bych ze tam ta vrtule asi ma byt, ze tam neni jen ze sradny...nevim neriskoval bych...pokud uz mas e38 tak se nesmis bat investicignor píše:U me 725tds mi strasne hucela vrtule pred chladicem. Kdyz byl motor vypnuty tocila se z lehka, nevidim v ni zavadu. Vyndal jsem ji a jezdim bez ni. Koupil bych jinou, ale v Autecu to racha a na vrakaci bych mozna dostal stejnou jako mam. Proc se to nehreje? Jeste je tam elektricka vrtule, nesla by zapojit tak aby to uchladila ona? Napada nekoho jak to vytesit?? Treba kde sehnat novou spojku do vrtule??dik

-
- Klubové ID: 91
- Kontaktovat uživatele:
dyt ta viskospojka neni zadna velka racha, a kdo ji nechce kupovat v autecu muze jinde za min....Michael píše:rekl bych ze tam ta vrtule asi ma byt, ze tam neni jen ze sradny...nevim neriskoval bych...pokud uz mas e38 tak se nesmis bat investicignor píše:U me 725tds mi strasne hucela vrtule pred chladicem. Kdyz byl motor vypnuty tocila se z lehka, nevidim v ni zavadu. Vyndal jsem ji a jezdim bez ni. Koupil bych jinou, ale v Autecu to racha a na vrakaci bych mozna dostal stejnou jako mam. Proc se to nehreje? Jeste je tam elektricka vrtule, nesla by zapojit tak aby to uchladila ona? Napada nekoho jak to vytesit?? Treba kde sehnat novou spojku do vrtule??dik