Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Dva noví přibyli.

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Zpráva
Autor
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od RuDoSh »

Manag7er píše:teď vypadám jak totální magor a neznalec, fakt za tu hlášku SORRY! :wink:

zas to neber tak vazne... :lol:
RedBaron
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od RedBaron »

Manag7er píše:Uvědomuju si jak jsem se tady na fóru pěkně ztrapnil :oops:

Už ze sebe žádnou hovadinu raději nevydoluju, mám e32 už čtvrtým rokem a celkově hovím značce už deset let.

Ten důvod proč jsem plácnul takuvý blud byl proto, že byl v práci skoro "fajrunt" a já se nechtěl rozepisovat a vzpomínat co je u 735
standart a co je už příplatkové. NEUVĚDOMIL JSEM SI ALE TO NEJDŮLEŽITĚJŠÍ A TO, ŽE PÍŠI DO FORA BMW KLUBU!!!! :( :( :(

teď vypadám jak totální magor a neznalec, fakt za tu hlášku SORRY! :wink:

Ježíšmarjá, máte dneska nějaký erekce na slunci? Co tu blbnete, brečíte, kňučíte, rozčilujete se a píšete o sedmě v hadru že je v plný palbě?
Martinéz

#23 Příspěvek od Martinéz »

kurva, tak tahle diskuze loooooool !! :lol:
darmon
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od darmon »

Martinéz píše:kurva, tak tahle diskuze loooooool !! :lol:
to mi povidej, ja ji vlastne vyvolal , jako hrozna rychta. arcizhulenost..
RostaO

#25 Příspěvek od RostaO »

TOMMANO_V12 píše:Hmm.... Pekny dalsi prirustky, skoda, ze v Brne bude na srazech uz jen jedna... :lol: :lol: Druhou 7ku (dokonce 750) borec rozstrelil.. No zatim budu sam. :roll:

....tak az se neco bude konat, tak te treba prijedu podporit a pokecame. Bohuzel pokazde, kdyz neco je, tak se to dozvim pozde...

PS: Uz jsi to od Pareza dosmykal domu, nebo nedejboze jezdis?
Zave
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od Zave »

RostaO píše:
TOMMANO_V12 píše:Hmm.... Pekny dalsi prirustky, skoda, ze v Brne bude na srazech uz jen jedna... :lol: :lol: Druhou 7ku (dokonce 750) borec rozstrelil.. No zatim budu sam. :roll:

....tak az se neco bude konat, tak te treba prijedu podporit a pokecame. Bohuzel pokazde, kdyz neco je, tak se to dozvim pozde...

jeste ne, prijed zitra 25.1. v 19:00 v Carrefouru v Kr.Poli
RostaO

#27 Příspěvek od RostaO »

Zave píše:
RostaO píše:

jeste ne, prijed zitra 25.1. v 19:00 v Carrefouru v Kr.Poli

...a to je presne ten problem...ze se to dozvim pozde. Precetl jsem si to az ted (26., 12.30).... kona se neco pravidelne nebo jak to je? .... nebo bys mi mohl poslat treba 2 dny dopredu PM?
Odpovědět