Cus... Mel bych dotaz.... V cem mam problem na brzdach, kdyz pedal de ze zacatku uplne lehce a cim ho vice seslapuju tim de hur , ke konci to skoro nejde zmacknout.... a kdyz potrebuju rychle zabrzdit tak je to vo hubu.... , ze by kapalina??
No podle toho jak ti to taky při tom sešlapování brzdí.Jestliže to obecně brzdí hodně špatně tak je to určitě posilovač brzd.Ale nevím přesně jakej je tam sistem toho posilovače mám pocit že tam snad není klasický podtlakový.
Jo a líbý se mě taky ta spotřeba, nechtěl by jsi popsat nějak konkretnějc.
Je to fak cool jezdit s5ti litrem takhle ekonomicky? Prosím tě nahod taky nějaký foto.
U mě to jde lehce až do konce, řekl bych že to sešlápneš taky až tam kam to jde, ale problém asi bude v tom že jak se tu někde psalo že to stálo, tak pravděpodobně nebrzdí všechny brzdy, zajeď někam do servisu na válce a? to prubnou, nebo máš možnost kdekoli na prašné cestě kámoši ti jistě řeknou jestli blokujou všechny kola, samozřejmě bych taky zkontroloval případně vyměnil olej v nádobce pro servo/hydro posilovač brzd/Nivo má tam být PENTOSIN CHF 7.1 k dostání u BMW cca 250kč/l,
pokud bude vše OK a bude ti to pořád málo tak vyměnit přední brzdiče + kotouče za 4pístky z E32 91+(pokud je tam radek nedal z tý 92).
Tam bude v hajzlu nejaka tlaková koule nebo co..., co pomáhá posilovači. Moc se v tom nevyznám, ale myslím, že něco podobného tam bylo. Měl jsem stejný problém, ale neřešil jsem to, pze auto šlo z baráku dřív, než jsem se k tomu dostal.
Myslim, ze to bude taky ta podtlakova koule, me to dela na E32 neco podobnyho, seslapnu a nic tak 1 sekundu(jakoby bez posilovace) pak se chytne a brzdi normalne....prej je to ta koule...cca 3000,- pouzita...
GeorgeE32 píše:Myslim, ze to bude taky ta podtlakova koule, me to dela na E32 neco podobnyho, seslapnu a nic tak 1 sekundu(jakoby bez posilovace) pak se chytne a brzdi normalne....prej je to ta koule...cca 3000,- pouzita...
Toto samé dělá i mně (pro Darmona: e32 88 ). Když tak dej vědět, jak jsi dopadl s koulí. Dik