Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Převodovka
-
Ja to delal dva dny. 2x vyndat a 1x nandat. Musi se sundat vyfuk,odpojit kardat,nezapomenou odpojit od chladice a povolit merku. Pak uz jenom samotny sroby na almare, k nekterym je opravdu dost spatnej pristup a dej si pozor na to, ze na almare nejsou vsechny srouby stejna velikost.martinmasat píše:Je velká práce měnit převodovku u E32 750iL - Automat. Co všechno musím rozebrat vyndat atd?
-
Měním to protože sem dělal kraviny a nevyměnil sem olej a pak to dopadá tak že to jezdí jen na zpátečku. už tu starou almaru mám skoro vyndanou drží ji poslední šroub a když sem z ní vypouštěl olej tak z toho vyteklo asi 8 litrů a patří cca 4 (3,5) no předchozí majitel to trochu přelejval. Ten olej byl ůplně spálenej smrděl a na spodku olejové vany u těch magnetů byly moc sračky. Dám vám radu moc nehrabte nebo dopadnete jako já sice to byla prdel ale ta výměna je taky docela prdel. Jeslti někdo máte díly na E32 tak neváhejte a pište co máte určitě se ozvu.
-
-
- Klubové ID: 178
- Kontaktovat uživatele:
Tohle jsi neudělal hrabáním, ten olej už tam musel bejt setsakramentsky dlouho, spáleninou je smrdět když ho tam někdo nechal sto tisíc bez výměny.martinmasat píše:Měním to protože sem dělal kraviny a nevyměnil sem olej a pak to dopadá tak že to jezdí jen na zpátečku. už tu starou almaru mám skoro vyndanou drží ji poslední šroub a když sem z ní vypouštěl olej tak z toho vyteklo asi 8 litrů a patří cca 4 (3,5) no předchozí majitel to trochu přelejval. Ten olej byl ůplně spálenej smrděl a na spodku olejové vany u těch magnetů byly moc sračky. Dám vám radu moc nehrabte nebo dopadnete jako já sice to byla prdel ale ta výměna je taky docela prdel. Jeslti někdo máte díly na E32 tak neváhejte a pište co máte určitě se ozvu.
2x vyndat,1x nandat ? Takže tyeď ji máš venku , A jak to jezdí ?Radek píše:Ja to delal dva dny. 2x vyndat a 1x nandat. Musi se sundat vyfuk,odpojit kardat,nezapomenou odpojit od chladice a povolit merku. Pak uz jenom samotny sroby na almare, k nekterym je opravdu dost spatnej pristup a dej si pozor na to, ze na almare nejsou vsechny srouby stejna velikost.martinmasat píše:Je velká práce měnit převodovku u E32 750iL - Automat. Co všechno musím rozebrat vyndat atd?

-
- Klubové ID: 91
- Kontaktovat uživatele:
na volnobeh dobre, jinak to stoji zaprd a moc to netahneDoktor7 píše:2x vyndat,1x nandat ? Takže tyeď ji máš venku , A jak to jezdí ?Radek píše:Ja to delal dva dny. 2x vyndat a 1x nandat. Musi se sundat vyfuk,odpojit kardat,nezapomenou odpojit od chladice a povolit merku. Pak uz jenom samotny sroby na almare, k nekterym je opravdu dost spatnej pristup a dej si pozor na to, ze na almare nejsou vsechny srouby stejna velikost.martinmasat píše:Je velká práce měnit převodovku u E32 750iL - Automat. Co všechno musím rozebrat vyndat atd?))

Takze vysvetlimDoktor7 píše:2x vyndat,1x nandat ? Takže tyeď ji máš venku , A jak to jezdí ?Radek píše:Ja to delal dva dny. 2x vyndat a 1x nandat. Musi se sundat vyfuk,odpojit kardat,nezapomenou odpojit od chladice a povolit merku. Pak uz jenom samotny sroby na almare, k nekterym je opravdu dost spatnej pristup a dej si pozor na to, ze na almare nejsou vsechny srouby stejna velikost.martinmasat píše:Je velká práce měnit převodovku u E32 750iL - Automat. Co všechno musím rozebrat vyndat atd?))

To nebylo myšleno špatně, jen jsem počítal a nějak mi to nevycházelo... Ale napadlo mne, že to je nějakej zlepšovák
Ale teˇ%d už je mi to jasný!! Takže máš teď auto na ND bez motoru, motor je na dvorku, na volnoběh to frčí jako raketa a v autě máíš fungl staronovej motor
Ach zoooooo, aber das ist nicht normal. Ja das ist super 

Radek píše:Takze vysvetlimDoktor7 píše:2x vyndat,1x nandat ? Takže tyeď ji máš venku , A jak to jezdí ?Radek píše: Ja to delal dva dny. 2x vyndat a 1x nandat. Musi se sundat vyfuk,odpojit kardat,nezapomenou odpojit od chladice a povolit merku. Pak uz jenom samotny sroby na almare, k nekterym je opravdu dost spatnej pristup a dej si pozor na to, ze na almare nejsou vsechny srouby stejna velikost.))
1x vyndani "nove" almary z auta co mam na ND 1x vyndani "stare" almyry z auta kterym jezdim = 2x vyndani no a 1x nandani "nove" almary do auta kterym jezdim