cajik8 píše:Zatim se pokousim nekoho sehnat kdo tam semnou zajede kdo ma origo diagnostiku ale marne,jsem domluveny s jednim servisakem co se v tom docela vyzna ale zadny spilmachr to neni,pozna samozrejme jestli nebyla naborena,takove ty zakladni veci jo ale urcite nepozna veci co odhali jen ta diagnostika treba s motorem atd.
Ten automat,budu doufat myslim ze pokud je to rakusak tak se tam o ty auta staraji dobre ma to nejakou historii a budu se snazit co nejvic zjistit at nekoupim blbost protoze tedka uz bych si chtel koupit auto opravdu v super stavu proto jsem koukal i na to rakousko a nemecko kde je vseobecne zname ze tam na ten servis proste maji a nesetri na tom.Do ted jsem mel co 4 mesice nove auto ale x3 jsem vybral proto ze cekame malou a chci rodinnejsi auto a zaroven jsme chteli suv.U tech je zname ze zatacky atd nezvladaji ale x3 si myslim ze je zlaty stred mezi treba 5kou co jsem vcera prodal a x5 kterou jsem mel zase pred tim.to bylo fajn auto ale uz hodne tezke a vysoke a v tech zatackach to bylo znat a po tehle strance jsem s tim moc spokojeny nebyl.Kdyz to bylo na 17kach tak tragedie jsem se bal v 80 do zatacky pak jsem dal 19 a na tech se to zlepsilo ale porad to bylo nic moc,samozrejme neni to sportak ale nemit strach se projet taky neni k zahozeni:)
Jinak stejda ma 07 2litra v manualu je to fajn auto ale tusim uz ma 130 kw,to je podle me minimum co musi x3 mit at to trosku jede 3.0 je idealni ale tak se zeptam..Jak nebezpecny je v techto km chip napriklad na 175-180kw? snese to ta prevodovka?
Jasny nebo klidne se ozvy kdyz pojedes na moravu a nekde e scukneme

Jestli Tě to auto zaujme a nechceš opravdu moc riskovat, tak ti stojí domluvit se s majitelem - bazarem a odvézt to do servisu, kde mají BMW diagnostiku, možná že ji bude mít i majitel, aby ti to proťukl, samozřejmě že nejlepší je autorizovaný BMW servis ve Vídni, kde ti podle VIN zjistí servisní historii od určitého data do určitého data a spoustu dalšího. Ve Vídni bych se BMW servisu nebál.

Rakušáci jako Němci jsou docela pečliví. Dát za to třeba dva tři tisíce Kč, resp. cca 120 Eur, ti za to u takového automobilu stojí. Možná se i domluvíš s majitelem, že by diagnostiku a obecně prohlídku v autorizáku ve Vídni zaplatil a holt ti méně slevil. Jistota je jistota. Pokud to riskneš a vezmeš to bez diagnostiky, je to pak jedině na tobě...
Jinak u automatické převodovky nic nesmí cukat, všechno musí jít zcela plynule, bez povšimnutí, všimneš si pouze na tachometru, jak se mění otáčky, když to automaticky přeřazuje. Jakmile tam cokoliv cuká, nezdá se ti to, je jasné, že převodovka není úplně OK. Vyzkoušej všechny režimy, včetně manuálního řazení - shiftu!! Zkontroluj volant, jesti ho nemáš šikmo, jeď rovně, ruce z volantu a náhle tvrdě zabrzdi (připásej se), volant by měl držet ve stejném směru - sbíhavost, vůle, ramena tím laicky zkontroluješ. Pusť si klimatizaci, jestli funguje, dále rádio, světla, panoramatickou střechu atd. Zkontroluj spodek auta, podívej se do kufru, klidně i pod rezervu, jestli ji auto ještě má, zda někde neteče, není vidět rez atd. Zkontroluj slícování kapoty, plechů na karosérii, všechno by mělo sedět perfektně, žádné velké škvíry, zvláště nepravidelné, zkontroluj alespoň okem lak... Tohle asi všechno víš.
GM převodovky se bohužel hodně repasují, takže s tím bych tak na 50% počítal. Doporučuji klidně vyměnit olej v převodovce, i kdyby ti majitel říkal, že už ho měnil jednou, nedávno. Zopakoval bych to, měl bys mít pak větší jistotu, že ti automat vydrží, ale dej to někomu, kdo to fakt umí, i na tom se dá hodně neodbornou údržbou pokazit. Držím palce!