Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
X5 E53 rádio-změna
Tady už to chlapy mají namontované http://www.bmwklub.sk/bmwx/infotainment ... 02e2c6ae5a
farel píše:Tady už to chlapy mají namontované http://www.bmwklub.sk/bmwx/infotainment ... 02e2c6ae5a
ok vypadá to dobře jen ta cena 20t za Čínu se trošku bojím
Dobrý den. Několik přestaveb se u nás v BMW autoservisu již realizovalo. Prvotní obavy byly neopodstatněné a vše zatím funguje bez problémů a klienti jsou spokojeni. Cena kompletního autorádia se 7" monitorem, USB, SD, Bluetooth, MP3, Navi a vstup na zadní kameru je u nás 18.576,-Kč. Přestavby provádíme na vozidlech E46, E38, E39, E53 a E90, E91, E92 E93 bez iDrive. Bližší info a licitaci o ceně podám přes SZ. Top-Car HAMPL.
LLuKKi píše:Co si koupil? Tu čínskou? Zvažuji taky o tom,jestli zástavku origo MK4 nebo tady toho,cenově to vyjde na stejno..
Koupil jsem tu Čínu,komplet cena byla 14500Kč s GPS,digi TV,couvací kamera.Konektory pasují,ovládaní na volantu jede bezdrátově.Bluetoot jede,ovládá origo changer,takže super!Pokud by jsi chtěl nějaké fotky napis.Dan
k MK4 staci "jen" mechanika dozadu (nebo ne?) to by mohlo byt levnejsi ...
pokud clovek nebere v uvahu, ze musi koupit hadsfree, digitalni tuner, neco na prehravani MP3 z usb nebo karet ..
jelikoz mi odesel changer, tez furt nad necim uvazuju ..
ale zatim je to ve stadiu uvah... a posloucham radio (to DSP asi fakt neuziju ...)
jaka je vyhoda MK4 - krome DVD map na jednom mediu?
jak se jezdi s tim 3D? jezdim vetsinou po okoli a na dovolenou prehodim CD cilove zeme ... to zas takova hruza neni ...
a realne tvary krizovatek u MK3 na prave strane jsou paradni ...
u 3D jsem si zykl na tomtoma ... tam jsem schopen jet i bez zvuku bez problemu. treba u mia mi to dela problem najit spravny sjezd, odbocku (pokud je toho vic za sebou nebo je slozitejsi situace ...)
spis me stve to prehravani cd - ze nejde ...
jak pises, s cinou ses zatim spokojeny ..
palubak je asi jenom na displeji pod budikama, ze? ...
co nastaveni toho, co ze ma zobroazit pod budikama? je tam vsecko? nebo jen to, cos tam mel nastavene pred vymenou radia? da se to jeste nejak ovlivnit? daji se nulovat hodnoty? (mozna jo, ja to delam pres radio
) ...
jsem zvedav na postrehy z provozu ...
petr
pokud clovek nebere v uvahu, ze musi koupit hadsfree, digitalni tuner, neco na prehravani MP3 z usb nebo karet ..

jelikoz mi odesel changer, tez furt nad necim uvazuju ..
ale zatim je to ve stadiu uvah... a posloucham radio (to DSP asi fakt neuziju ...)
jaka je vyhoda MK4 - krome DVD map na jednom mediu?
jak se jezdi s tim 3D? jezdim vetsinou po okoli a na dovolenou prehodim CD cilove zeme ... to zas takova hruza neni ...
a realne tvary krizovatek u MK3 na prave strane jsou paradni ...
u 3D jsem si zykl na tomtoma ... tam jsem schopen jet i bez zvuku bez problemu. treba u mia mi to dela problem najit spravny sjezd, odbocku (pokud je toho vic za sebou nebo je slozitejsi situace ...)
spis me stve to prehravani cd - ze nejde ...
jak pises, s cinou ses zatim spokojeny ..
palubak je asi jenom na displeji pod budikama, ze? ...
co nastaveni toho, co ze ma zobroazit pod budikama? je tam vsecko? nebo jen to, cos tam mel nastavene pred vymenou radia? da se to jeste nejak ovlivnit? daji se nulovat hodnoty? (mozna jo, ja to delam pres radio

jsem zvedav na postrehy z provozu ...
petr
LLuKKi píše:Tak jsem se stejnak rozhodl pro montáž origo 16:9,jen pár dotazů,jde na ni přehrávat i filmy (Avi,divx,dvd?),nějaká zázračná krabička která to umíA dále,předtím jsem měl Xcarlink a na 16:9 nechce fungovat,přitom by ji měl podporovat. Načte XC,ale nepřehrává (no disk),díky za rady.
taky si myslim, že bude lepší origo, avi a podopně přehraješ, ale budeš potřebovat original tuner (je jedno jestli analog nebo digital) - ten má v sobě AV vstup, do kterýho pak zapojíš jakejkoliv dvd přehrávač, couvací kameru nebo třeba digi tuner, musíš ale mít odblokovanou TV za jízdy, když vyhrabu někde zapojení toho AV od Snejka tak ti to můžu poslat