tak kdo se prida a zkusi se podivat na hranici moznosti v bezpeci uzavreneho okruhu?
http://www.autodrom-most.cz/cz/akce/testovani/
jenom pripominam, ze u otevrenych vozu je povinnost helmy...
Etien píše:lepsi na okruhu nez na silnici![]()
navic nikdo Te tam nenuti to zhavit do bela...
proste mas moznost si na perfektnim povrchu zkusit co umi auto a co umis Ty aniz by ze zatacky vylitlo neco proti Tobe a aniz by okolo byly stromy, skarpy a jine veselosti...
xyron píše:DSC klidně vypni, zase taková bomba to není... to bys uz opravdu poznal spíš na tom okruhu jak píše Etien.. v provozu se stejně moc rychle a na hraně jezdit nedá, takže DSC je skoro k ničemu za normálních podmínek na silnici... (ale možná to je tím že jezdím slušně))
jaho píše:Bohužel jsem právě po operaci žlučníku a tento termín nezvládnu...moc mě to mrzí, protiže jezdím každý rok do Mostu na drom na motorce a je to opravdu nářez...člověk si ověří limity, keré za normálního provozu nelze bezpečně vyzkoušet...
Vřele doporučuji...
TomikTT píše:Osobně nemám na to nervy:
1) čekat ve frontě, která je tak 2hodiny dlouhá, kdy musíš čekat u svého auta a popojíždět. Tudíž se nemůžeš ani dívat na ostatní jezdce
2) masová záležitost - na okruhu se pohybuje vážně docela dost aut a ne každý má všech 5 pohromadě (zkušenost) a umí se pohybovat na okruhu mezi výrazně silnějšími vozi
3) Z4ka je na Most pomalá, i když zdaleka ne nejpomalejší a v Brně to už vůbec nemá smysl (extremně rychlí okruh)
Jako divák se možná ukážu, ostatně jako vždy. Jako jezdec preferuji jiné okruhy v českuAle podívaná je to super, doporučuji - třeba když nějakej chlapec vyveze svoji uplně novou fábii a v apexu ji otočí na boudu, to zamrazí
TomikTT píše:Tak super, že jsi spokojený, přece jenom máš síčko a ještě Coupe. To podle mě jezdí lépe než moje. Na dešti ten výkon určitě dostačuje, to jsem teda na okruhu nikdy nezkoušel, a máš můj respektBylo hodně lidí? Tady (Praha) je sněhová kalamita, neměl bych se stejně jako dostat do Brna, abych pojezdil. Nedávno jsem dával diff s kratším poměrem. Těším se, až někdy zkusím na okruhu.
Jsou fotky nekde? Treba s tvojím kupátkem?![]()
BTW. Most byl prý zavřený, srabi
TomikTT píše:Tak super, že jsi spokojený, přece jenom máš síčko a ještě Coupe. To podle mě jezdí lépe než moje. Na dešti ten výkon určitě dostačuje, to jsem teda na okruhu nikdy nezkoušel, a máš můj respektBylo hodně lidí? Tady (Praha) je sněhová kalamita, neměl bych se stejně jako dostat do Brna, abych pojezdil. Nedávno jsem dával diff s kratším poměrem. Těším se, až někdy zkusím na okruhu.
Jsou fotky nekde? Treba s tvojím kupátkem?![]()
BTW. Most byl prý zavřený, srabi