co mas v planu misto toho yaho ??jaho píše:AlexZ24> vítej a doufám, že se někde potkáme na vyjížďce...![]()
Kdyby měl někdo zájem, tak prodám TYTO originál disky BMW, styling 202, 2ks 8x18", 2ks 8,5x18". Ježděné pouze v létě, perfektní stav, jen jeden přední disk lehce škráblý (lze lehce opravit).
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Z4 je nás tu víc? (kultovní thread)
- AlexZ4
- Klubové ID: 2940
Garáž sice mám, ale není vytápěná... Bydlím už pár let kousek za Prahou, u Berouna... Na hardtopy jsem koukal, dají se sehnat v Anglii nebo v Německu z druhé ruky kolem 30k, nový je za $4.500 v barvě. Jde hlavně o to, že denně jezdím do Prahy a občas prostě musím přes den parkovat venkuxyron píše:ZDAR ALEXI !!!
Vitej.. odkud jsi z Prahy?
K tvým otázkám..
1) pokud chces jezdit v zime a parkujes v garazi, hardtop nepotrebujes.. pokud parkujes venku, tak na zimu určite se hodí.. myslím že se pohybuji kolem 90 tisic czk.. (ale nechci te mystifikovat.. zas tak moc jsem se o to nezajimal) ..
2) na zimu urcite zimni pneu, 16ky max 17ky, s max sirkou 225/45 ... i kdyz ja sam jsem loni dostal nekolikrat smyk a musim rict ze jsem byl HODNE vyklepanej.. proste to na provoz kdy na silnici lezi snih moc neni( Ale treba pocasi co je ted (cili bez snehu) - pohoda..
3) kdyz bys mel o ty moje kola zajem, staci rict...
AT ZIJE BMW
xyron

Měl jsem před pár lety MB C Coupe, to byl na sníh ještě větší zmetek, poměr váhy předek/zadek absolutně na nic, tohle je na tom asi o dost lépe.
Ale už se těším na léto

-
- Klubové ID: 2105
aha, .. ani vytapena garaz neni takovej problem(taky mam auto pres zimu v nevytapene garazi, teplota tam ted v tech velkej minusech pod -5 nejde a na strechu zadna vlhkost nepada) ale jestli to potrebujes nekdy nechat venku v Praze v zime.. tak to asi by chtělo....
ja to naštěstí jako celoroční auto nemám - ale i tak mám nájezd kolem 12tis za sezonu.. je to strasná droga... jakmile svítí sluníčko a jde teplota aspon k 10 stupnum jde strecha dolu a okamzite jses KING silnic
))
Jakmile se vycasi, něco podnikneme..
mas SZ
ja to naštěstí jako celoroční auto nemám - ale i tak mám nájezd kolem 12tis za sezonu.. je to strasná droga... jakmile svítí sluníčko a jde teplota aspon k 10 stupnum jde strecha dolu a okamzite jses KING silnic

Jakmile se vycasi, něco podnikneme..
mas SZ
- AlexZ4
- Klubové ID: 2940
Jinak abych trochu představil svou novou "milenku":
2007, 2.5si, monacoblau metalíza, navi, xenony, kůže s výhřevem - bez toho už ani ránu
-, atd. Je to standardka, nic extra, ale zase s minimem kilometrů a přímo přes zastoupení BMW... 
Fotka je braná jen mobilem, něco rozumnějšího nafotím až bude teplejší počasí
2007, 2.5si, monacoblau metalíza, navi, xenony, kůže s výhřevem - bez toho už ani ránu

Fotka je braná jen mobilem, něco rozumnějšího nafotím až bude teplejší počasí

- Přílohy
-
- Z4_02-small.jpg (167.87 KiB) Zobrazeno 1449 x
SUPER...pokud nás vezmete tak se s Janou rádi připojíme...ZZZZ píše:já přemýšlím na druhou půlku srpna vyrazit nekam nablint k mori,
sebou malej stan a spacaky kdyby se nesehnalo spani a trochu se projet po cizim kraji, asi chorvatsko, nebo italie tak na tyden max.
Kazdej den spat nekde jinde, nebo mozna nekde dvakrat

-
to jsou kola ala M3 E46 CSL ne ? styling 163??jaho píše:xyron> již jsem pořídil...nové disky i nové pneu:
http://felgenkatalog.auto-treff.com/?felge=320
to jsou 19ky ?
-
hmmm bílá kůže to zní libovějaho píše:Tak sem se uklepl, je to 320D (diesel), 120kW, sedan, modrá metla, inroš bílá kůže...je krásný, v plný palbě...fotku tady nemám, mladej není doma...časem určitě nějaké foto dodám...