Pokud neco naplanujete dejte vedet
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Z4 je nás tu víc? (kultovní thread)
Ahojte,
chceme v březnu kupovat Z4, dojedeme si pro ni do Německa a chtěl bych Vás poprosit, na co si dávat konkrétně u tohoto modelu pozor.
BMW známe, vozíme tak 3-4 auta ročně pro sebe, známé a kamarády, většinou trojky nebo pětky.
Z4 ještě ne, takže mě zajímá na co se zaměřit, co nepřehlédnout, jakoáu výbavu chtít apod.
Zatím máme představu, že by to měla být Z4 3,0si, rok 2006, kabrio/roadster, xenony, kůže...
co dál? co doporučíte nebo naopak? Díky moc
chceme v březnu kupovat Z4, dojedeme si pro ni do Německa a chtěl bych Vás poprosit, na co si dávat konkrétně u tohoto modelu pozor.
BMW známe, vozíme tak 3-4 auta ročně pro sebe, známé a kamarády, většinou trojky nebo pětky.
Z4 ještě ne, takže mě zajímá na co se zaměřit, co nepřehlédnout, jakoáu výbavu chtít apod.
Zatím máme představu, že by to měla být Z4 3,0si, rok 2006, kabrio/roadster, xenony, kůže...
co dál? co doporučíte nebo naopak? Díky moc
Totéž, nicméně 23i nebude totéž jako 2,5 a navíc to se mnou škube, vydržím s ní ještě max 3 roky a koupim určitě silnější, určitě se do té doby narodí nějaký facelift.uwa píše:Čus, já Z4 23i, 2010.. neni to 35is -), ale uplne staci na projizdky top less -).
jakou mas barvu te 4ky?
Modrou jsem viděl před časem v Klánovicích a černou před týdnem ve Štěrboholech, jinak moc vidět nejsou
Jinak Praha vsude -), bydlim na vychodnim brehu ale jezdim vicemene casto na zapadni cast, kolem Zlicina, letiste, tam jsou hezky okresky, Okor -) a taak..angel_1 píše:Ty jo uz 3Prazaci
Odkud z Prahy jsi a co mas za auticko?
Myslim ze neni problem se nekde v Praze sejit a pokecat, co xyron??
Mam radost za kazdy nový přírustek
Ahoj,ZZZZ píše:Totéž, nicméně 23i nebude totéž jako 2,5 a navíc to se mnou škube, vydržím s ní ještě max 3 roky a koupim určitě silnější, určitě se do té doby narodí nějaký facelift.uwa píše:Čus, já Z4 23i, 2010.. neni to 35is -), ale uplne staci na projizdky top less -).
jakou mas barvu te 4ky?
Modrou jsem viděl před časem v Klánovicích a černou před týdnem ve Štěrboholech, jinak moc vidět nejsou
no, mně to docela stačí, silnější zase stojí o dost víc (myslim teď nová, ojetou jsem se bál kupovat pač tyhle autíčka majitelé dost drtí
Mám černou, jako ty, myslim že si měl fotku někde v předchozích příspěvkách, ale vnitřek světlá béžová kůže, sport M podvozek, navi prof, hifi.. pohodička.. Možná ty štěrboholy jestli to bylo u nák.centra, nebydlím zas tak daleko, ale nejezdím zase se Z4 zrovna do Baumaxu pro fošny
Taky jich po praze moc nevídám.. vím o jedné černé také rv.2010 která se často pohybuje v krči-kunraticích..
Já koupil předváděčku, nemoh jsem si tedy vybírat, byla za dobrý peníz, ale nevěděl jsem, že to je se zetkem tak bezva, tak mi přišly ty peníze až dost, tak jsem trochu šetřil, a ted bych par koniku ještě chtěl.
Přestože všechny ostatní auta mám starší, klidně si je nechám dál a obětuji peníz na výměnu zetka. Možná dobrá zpráva, že bude k prodeji, zájemci můžete pomalu šetřit
Kdyby přišla slušná nabídka pustím ji i dřív, ale tak abych sehnal náhradníka
Přestože všechny ostatní auta mám starší, klidně si je nechám dál a obětuji peníz na výměnu zetka. Možná dobrá zpráva, že bude k prodeji, zájemci můžete pomalu šetřit
Kdyby přišla slušná nabídka pustím ji i dřív, ale tak abych sehnal náhradníka

a vpravo Killca