No já jsem se na ni díval už asi před rokem a je hodně zbastlená popraskaný lak resp tmel,vytažené lemy shnilé,hnusné kola,nějaká koroze i na jiných místech a hnusný interier,prostě práce mooooc,ale technicky nevím jak na tom je,dál jsem to nezkoumal,jel jsem do prahy pro tu modrou s tím předělaným interierem,ale motor šel nějak divně tak jsem to vzdal,byla za 90tis a hle nyní za 200tis na http://www.sportovnivozy.cz/36961-bmw-m5-e34-praha-6 no toby mě zajimalo co na tom udělal,že chce tak zbohatnout.
Po vánocích jsem se byl na ni podívat, motor klape, interiér skládáný, světla neoriginýlní, u šestého válce oblité olejem,levé zadní kolo bylo celekm vykloněné. Jinak cena 200t je moc...!!!
Nevypadá tak jak na fotkách !!!!
Kromě toho, že je to bastl jak cep a zasloužila by trošku návratu k normálu...
par poznatků by bylo z fotek...
Chybí černý plast kolem SPZ na kufru
Má velmi raritní interier pro 4 osoby
Chybí pulka airboxu + nasávací hubice
Chybí tepelné stínění airboxu
Chybí krytky na nastavovacích šroubech klapek
Kabely ke svíčkám pravděpodobně měněné, nevypadají jako origoše.
Chybí kryty světel ze strany motoru
Široká maska nepatří na tento ročník
té široké masky jsem si taky všiml, osobně to tipuju na ránu na předek, proto i ten tuňárský nárazník a když už to asi někdo dával do kupy tak rovnou hodil poface, což by taky vysvětlovalo že přední stěna je očesana.
takže kdo z vás ji byl zkouknout, stojí za to se na ni kouknou popřípadě uvažovat o ní?
Tu z té Litovle jsem jen viděl z dálky, a shánět v dnešní době nárazníky atd je pomsta. Takže běh na dlouhou trať. Pokud vím tak druhá za 200, je původně dotažená z DE do Karlových Varů s origo předkem a pak ji majitel předělal na poface, jestli byla po raně nebo ne nevím, ale interiér je skládaný toto nejsou origo sedačky ale už v Německu přešívané do alcantry mám dojem. Nevím to přesně, ale myslím, že všechny M5 jsou čtyřmístné a mají mít vzadu uprostřed vyšší tunel. No a mnoho dalších detailů. Za záchranu samo stojí obě, ale komu se do toho v dnešní době chce že?
ten borec za 200t se hadal na fejsbuku že to dovezl osobně z německa a bla bla jenže je to přesně auto co dovezl Radek z e30cz a pak ji měl minimalně jeden dalši borec z prahy takže už to o něčem řika širokou masku na ni daval taky Radek hned po koupi a při prodeji uzkou masku s kapotu nabizel s autem takže žadna rana tam nebyla aspoň ne u něj
to že na ni chce vydělat kilo to si ať klidně vyděla ale pohybuju že někoho protože bude u každeho znalce m5 bude hned vyvolavat obavy(lak, maska, interier)
aDAm píše:té široké masky jsem si taky všiml, osobně to tipuju na ránu na předek, proto i ten tuňárský nárazník a když už to asi někdo dával do kupy tak rovnou hodil poface, což by taky vysvětlovalo že přední stěna je očesana.
takže kdo z vás ji byl zkouknout, stojí za to se na ni kouknou popřípadě uvažovat o ní?
ten nárazník /origo SEIDL za hrozně peněz / jsem tam dával já ještě jednomu z předchozích majitelů cca v roce 2005-6 a rozhodně to na předek nebylo holt tehdy se tunilo byla taková doba
Zdarec chlapi ! Ta olomoucká M5 má byt motorově po G.O. ??? Možná tak po K.O. !!! Byl sem se na ňu osobně podívat...hnus je slabé slovo! Sprasené a vybydlené auto,které potřebuje hodně velkou finanční injekci,aby zas stálo za oslovení eM5 ! Motor je před smrtí,olej smrdí a je černý jak uhel a o zbytku "auta" nemá smysl se ani bavit !
Ejejej...mosím sa omluvit! Motor je skutečně nějakých pár km po "opravě",jaké,to ukáže brzký čas Už pár minut má "eMko" nového pána...takže kdo měl zálusk...už ho mět nemosí Bramborám ZDAR!!!
Tak prosím vysvětli proč v jednu chvíli říkáš, že jsi se tam byl podívat a auto je šrot s KO motorem a v zápětí píšeš, že motor po GO a auto super ??? Nechápeme to ...
Auto super??? Nauč se číst Fatálku! Za motor sem už omluvil...dlouho stál,takže při první "prohlídce na místě,se choval jak nervózní sekačka po dlouhé zimě u dvoumetrové trávy Po krátké jízdě se trošku vzpamatoval a info o "G.O." je přímo od majitele,tomu se ještě jednou omlouvám za "mrtvolu"...PARDÓÓÓN!!! Takže šup šup,pěkně k zápisu do školy!!!