už stojí v olomouci tak rok a půl nechcete ji už někdo zachránit než z ní bude totalní šrot,je jí škoda
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
M5 e34 znáte?
-
uda
- Klubové ID: 1207
je kámošeHurdy píše:Tahle http://www.sauto.cz/osobni/detail/bmw/m ... oFrom=list
už stojí v olomouci tak rok a půl nechcete ji už někdo zachránit než z ní bude totalní šrot,je jí škoda
-
butthead740
- Klubové ID: 1599
No já jsem se na ni díval už asi před rokem a je hodně zbastlená popraskaný lak resp tmel,vytažené lemy shnilé,hnusné kola,nějaká koroze i na jiných místech a hnusný interier,prostě práce mooooc,ale technicky nevím jak na tom je,dál jsem to nezkoumal,jel jsem do prahy pro tu modrou s tím předělaným interierem,ale motor šel nějak divně tak jsem to vzdal,byla za 90tis a hle nyní za 200tis na http://www.sportovnivozy.cz/36961-bmw-m5-e34-praha-6 no toby mě zajimalo co na tom udělal,že chce tak zbohatnout.
-
hulda
- Kontaktovat uživatele:
Kromě toho, že je to bastl jak cep a zasloužila by trošku návratu k normálu...
par poznatků by bylo z fotek...
Chybí černý plast kolem SPZ na kufru
Má velmi raritní interier pro 4 osoby
Chybí pulka airboxu + nasávací hubice
Chybí tepelné stínění airboxu
Chybí krytky na nastavovacích šroubech klapek
Kabely ke svíčkám pravděpodobně měněné, nevypadají jako origoše.
Chybí kryty světel ze strany motoru
Široká maska nepatří na tento ročník
par poznatků by bylo z fotek...
Chybí černý plast kolem SPZ na kufru
Má velmi raritní interier pro 4 osoby
Chybí pulka airboxu + nasávací hubice
Chybí tepelné stínění airboxu
Chybí krytky na nastavovacích šroubech klapek
Kabely ke svíčkám pravděpodobně měněné, nevypadají jako origoše.
Chybí kryty světel ze strany motoru
Široká maska nepatří na tento ročník
té široké masky jsem si taky všiml, osobně to tipuju na ránu na předek, proto i ten tuňárský nárazník a když už to asi někdo dával do kupy tak rovnou hodil poface, což by taky vysvětlovalo že přední stěna je očesana.
takže kdo z vás ji byl zkouknout, stojí za to se na ni kouknou popřípadě uvažovat o ní?
takže kdo z vás ji byl zkouknout, stojí za to se na ni kouknou popřípadě uvažovat o ní?
-
mikin88
- Kontaktovat uživatele:
Tu z té Litovle jsem jen viděl z dálky, a shánět v dnešní době nárazníky atd je pomsta. Takže běh na dlouhou trať. Pokud vím tak druhá za 200, je původně dotažená z DE do Karlových Varů s origo předkem a pak ji majitel předělal na poface, jestli byla po raně nebo ne nevím, ale interiér je skládaný toto nejsou origo sedačky ale už v Německu přešívané do alcantry mám dojem. Nevím to přesně, ale myslím, že všechny M5 jsou čtyřmístné a mají mít vzadu uprostřed vyšší tunel. No a mnoho dalších detailů. Za záchranu samo stojí obě, ale komu se do toho v dnešní době chce že? 
ten borec za 200t se hadal na fejsbuku že to dovezl osobně z německa a bla bla jenže je to přesně auto co dovezl Radek z e30cz a pak ji měl minimalně jeden dalši borec z prahy takže už to o něčem řika
širokou masku na ni daval taky Radek hned po koupi a při prodeji uzkou masku s kapotu nabizel s autem takže žadna rana tam nebyla aspoň ne u něj
to že na ni chce vydělat kilo to si ať klidně vyděla ale pohybuju že někoho protože bude u každeho znalce m5 bude hned vyvolavat obavy(lak, maska, interier)
to že na ni chce vydělat kilo to si ať klidně vyděla ale pohybuju že někoho protože bude u každeho znalce m5 bude hned vyvolavat obavy(lak, maska, interier)
padesat dolu, do inzeratu doplněne superlativy
http://auto.bazos.cz/inzerat/23276659/P ... RARITA.php
-
Danny
- Moderátor
- Klubové ID: 1821
ten nárazník /origo SEIDL za hrozně penězaDAm píše:té široké masky jsem si taky všiml, osobně to tipuju na ránu na předek, proto i ten tuňárský nárazník a když už to asi někdo dával do kupy tak rovnou hodil poface, což by taky vysvětlovalo že přední stěna je očesana.
-
Fatal Design
- Klubové ID: 1036
- Kontaktovat uživatele:
-
Fatal Design
- Kontaktovat uživatele:
-
Fatal Design
- Kontaktovat uživatele: