Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
zadni kridlo e34 m5
ahoj vsem.dotaz.potrebuju sundat zadni kridlo na kufru.nevite je tam prilepene nebo prisroubovane nekde pod tapecem spodku kufru.ale moc mista tam asi neni na nejaky srouby.a myslim ze je to origo.fotku mi to sem nevezme.je to vic jak 200kb.kdyby jste chteli videt to kridlo tak poslete meil na sz.diky.
Jestli to nikdo neprasil tak by mělo být stažený takovýma svorkama po krajích dveří kufru.To znamená že po sundání by to na autě nemělo být vůbec poznat,pokud nebude odřenej lak.
Moc to ale nedrželo tak to dost lidí provrtávalo a cpalo tam normal šrouby,nebo jsem to viděl přilepený (lepidlem na okna
).
Moc to ale nedrželo tak to dost lidí provrtávalo a cpalo tam normal šrouby,nebo jsem to viděl přilepený (lepidlem na okna

Když otevřeš kufr,a koukneš se zespoda uplně nakraj (tam co křídlo přesahuje okraj kufru a přečuhuje jakoby nad blatník) tak by tam měla být klasická jednoduchá svorka se šroubem,zaháknutá za hranku kufru.
Pokud tam nic takovýho nemáš,tak nevím.Ale takhle by to mělo být origo,alespoň na svém jsem to tak měl.
Pokud tam nic takovýho nemáš,tak nevím.Ale takhle by to mělo být origo,alespoň na svém jsem to tak měl.
tak jsem to omrknul a zadny svorky tam nejsou.a nikde ani znamka po nejakym sroubu.tak nevim jestli treba nebude pod tim tapecem dutina a tam neco nebude.to jsem teda jeste neskousel.jinak se trochu hybe smerem k zadnimu oknu.skusim podvlect silnejsi nit a skusit jestli je to na nejaky lepidlo podrezat.nebo nevim.