Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

zadni kridlo e34 m5

Zde povídání pouze o ///M powerech :-)
Odpovědět
Zpráva
Autor
ARI

#1 Příspěvek od ARI »

ahoj vsem.dotaz.potrebuju sundat zadni kridlo na kufru.nevite je tam prilepene nebo prisroubovane nekde pod tapecem spodku kufru.ale moc mista tam asi neni na nejaky srouby.a myslim ze je to origo.fotku mi to sem nevezme.je to vic jak 200kb.kdyby jste chteli videt to kridlo tak poslete meil na sz.diky.
Hyena
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Hyena »

jediny foto co mam...
Obrázek
KEHO rennsport
Kail

#3 Příspěvek od Kail »

Jestli to nikdo neprasil tak by mělo být stažený takovýma svorkama po krajích dveří kufru.To znamená že po sundání by to na autě nemělo být vůbec poznat,pokud nebude odřenej lak.
Moc to ale nedrželo tak to dost lidí provrtávalo a cpalo tam normal šrouby,nebo jsem to viděl přilepený (lepidlem na okna :roll: ).
ARI

#4 Příspěvek od ARI »

aha.jsem si rikal ze se trochu hybe,ale drzi.tak skusim stahnout asi dozadu,ne.uvidim kam pujde lip.diky.
Kail

#5 Příspěvek od Kail »

Když otevřeš kufr,a koukneš se zespoda uplně nakraj (tam co křídlo přesahuje okraj kufru a přečuhuje jakoby nad blatník) tak by tam měla být klasická jednoduchá svorka se šroubem,zaháknutá za hranku kufru.
Pokud tam nic takovýho nemáš,tak nevím.Ale takhle by to mělo být origo,alespoň na svém jsem to tak měl.
ARI

#6 Příspěvek od ARI »

zitra na to mrknu.jinak diky.pak napisu jak to slo.
ARI

#7 Příspěvek od ARI »

tak jsem to omrknul a zadny svorky tam nejsou.a nikde ani znamka po nejakym sroubu.tak nevim jestli treba nebude pod tim tapecem dutina a tam neco nebude.to jsem teda jeste neskousel.jinak se trochu hybe smerem k zadnimu oknu.skusim podvlect silnejsi nit a skusit jestli je to na nejaky lepidlo podrezat.nebo nevim.
Odpovědět