Model tohoto auta není na trhu 2 roky ale v podstatě 6 let, takže je u konce což tvrdíš i ty sám...
A proto mi to přijde jako výstřel do tmy.
Tahle M verze měla přijít až jako úplně nová jednička a ne vyrobit tohle....ani nevím jak to navzat...

Ale nechci se kůvuli tomu poušťet do nějakých zbytečních diskusí a glosovat jeden druhého. Buď se líbí, nebo nelíbí, což je především otázka vkusu.
RuDoSh píše:To jako meli udelat od zakladu nove auto? Na ktere planete zijes?Diffusion píše:Promiň, ale tvrdit že design je dotaženej k dokonalosti je dle mě dosti silné tvrzení.
Design je především otázka vlastních priorit, a tobě se jednoduše líbí. Nic víc, nic mín...
Naopak si myslím, že desing jedničkového bmw je sice fajn, ale už má to nejlepší za sebou, a pokud mělo něco takového vyjít, tak úplně nové a jiné auto ( ač třeba v těchto velikostech).
Podle mě se někde našli kačky a kluci od BMW něměli co dělat, tak dostal tento splašený nápad zelenou.
Tohle auto to rozhodně nebude mít jednoduché...![]()
To by asi stezi ufinancovali. Tak to proste funguje, udelaji model na cca 7let a v pulce se udela omlazeni.... kdyby meli kazde dva roky chrlit nove modely tak moc v zisku nebudou, ten vyvoj neco stoji.