Model tohoto auta není na trhu 2 roky ale v podstatě 6 let, takže je u konce což tvrdíš i ty sám...
A proto mi to přijde jako výstřel do tmy.
Tahle M verze měla přijít až jako úplně nová jednička a ne vyrobit tohle....ani nevím jak to navzat...

Ale nechci se kůvuli tomu poušťet do nějakých zbytečních diskusí a glosovat jeden druhého. Buď se líbí, nebo nelíbí, což je především otázka vkusu.
RuDoSh píše:Diffusion píše:Promiň, ale tvrdit že design je dotaženej k dokonalosti je dle mě dosti silné tvrzení.
Design je především otázka vlastních priorit, a tobě se jednoduše líbí. Nic víc, nic mín...
Naopak si myslím, že desing jedničkového bmw je sice fajn, ale už má to nejlepší za sebou, a pokud mělo něco takového vyjít, tak úplně nové a jiné auto ( ač třeba v těchto velikostech).
Podle mě se někde našli kačky a kluci od BMW něměli co dělat, tak dostal tento splašený nápad zelenou.
Tohle auto to rozhodně nebude mít jednoduché...
To jako meli udelat od zakladu nove auto? Na ktere planete zijes?![]()
To by asi stezi ufinancovali. Tak to proste funguje, udelaji model na cca 7let a v pulce se udela omlazeni.... kdyby meli kazde dva roky chrlit nove modely tak moc v zisku nebudou, ten vyvoj neco stoji.