STITCH píše:Jaké mi PLS poradíte brzdy na M3 E46? Origo moc nevydrží a chci něco jiného,ale cenově rozumného! Díky za typy popřípadě kontakty nebo odkazy!
nebo MD commponents .... 4 pistek bohate postaci , 8pistek je uz zhyckalost pro lidi co si mysli ze to potrebuji maji celkem individualni program pro zakazniky , delaji i druhovyrobu D2 kotoucu , ktere maji vylepesene chlazeni a cena polovicni oproti D2
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
Nez D2 to bych radsi asi ty MDecka, jenze tam je zas problem s domluvou.Navic je to tam uz par let nahnuty a kdyz prestanou vyrabet a ty budes potrebovat nejakej dil nebo repas sadu...budes v prdeli.Ja si priplatil za AP a jsem v klidu
No MD comp.vychazi super cenou a slysel jsem na ně docela chválu,tak je asi zkusim-prece jen cenově docela v pohodě...
Jen aby to tam brzy nezabalili ((
STITCH píše:No MD comp.vychazi super cenou a slysel jsem na ně docela chválu,tak je asi zkusim-prece jen cenově docela v pohodě... Jen aby to tam brzy nezabalili ((
mám je vpředu a přes zimu budu dávat i zadky,domluva v poho,občas to zaskřípe ale jinak ok,ta cena to konpenzuje a navíc se dá rozumně debatovat o změnách pokud něco nevyhovuje
Zbytečný to opravdu není, já zajížděl brzdy rovněž 500km pozvolna a pořádně jsem na ně začal dupat až kolem 800-1000 Km. Nehledě na to, že takovouhle hodnotu doporučuje většina výrobců brzd.
Me rekli ve firme kde mi montovali AP, ze mam jet domu podle predpisu(cca 120km).Druhej den zajet opakovanym brzdenim 10x cca z 80 na 30 a pak 10x ze 120 na 50 a odstavit dokud brzdy neschladnou na okolni teplotu.Dalsi den jsem s tim jel zavod Brzdy fungujou dokonale
tak jsem nainstaloval MDéčka, kopou jak svina - to jsem tam mohl nechat staré ing.Kábrt jen slibuje a reklamaci neřeší, nejsem první co jsem se na foréch dozvěděl.První projíždka byla jen ze servisu do garage, ale po druhé projíždce kde jsem dobrždoval z 80km/h už byly velice citelné vybrace a výš už katastrofa.Závada je asi špatně vyvážené kotouče, ale stejně nikdo nic z MD neřeší.Tak nevím co si myslet !!!!!!Už to víc než 3 měsíce a nic
Hyena píše:Nez D2 to bych radsi asi ty MDecka, jenze tam je zas problem s domluvou.Navic je to tam uz par let nahnuty a kdyz prestanou vyrabet a ty budes potrebovat nejakej dil nebo repas sadu...budes v prdeli.Ja si priplatil za AP a jsem v klidu
Ale ze by meli dokonce spatne vyvazeny kotouce...to se mi nezda...navic by jsi to nejspis poznal hned pri prvni jizde...nezkurvil's je nahodou sam?Mas plovouci?
To je divný. To vypadá jak kdyby si je špatně zajel a pak na ně třeba ostřeji dupnul a zkroutily se. Ale za další je teda blbé, že se k tomu ing.Kábrt takhle staví. Měl by tohle řešit operativně. Udělat analýzu proč k tomu došlo a co je příčinou.