Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

tak konečně M3 e46 v garage

Zde povídání pouze o ///M powerech :-)
Zpráva
Autor
MattyX Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od MattyX Moderátor »

Fatal Design píše:
macam3 píše:
Fatal Design píše:[quote="macam3"]
brzdy od MDcomponents mám a spokojenost 8)

Taky jsem na ně koukal, ale asi to na autě vypadá dost jako UFO, ne ?

tak to tedy vítej na MARZU :lol: :!:

Toš to vypadá normálně, ale některé z těch co tam mají na fotkách jsou jak z jiné planety :)

Nevíš jestli se na to dají použít origo brzdiče, nebo musí být ty jejich ?[/quote]

ti udelaji kotouce na tvoje brzdiče , popripade jejich brzdic daji na tvuj kotouc :) tydle macky sem zazil v trice ,a brzdí to excelentne ;)
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant :)
E70 3.0d - mamacar

Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
MYKY

#22 Příspěvek od MYKY »

tak 2.projíždka m3 kolem Moravské a celkem brutalita, člověk musí už přemýšlet před zatáčkama a šlapat na levej pedál, to se mě dřív moc nestávalo :-)jinak max 270, ale byla krátká rovinka a moooc aut
Fatal Design
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Fatal Design »

MYKY píše:tak 2.projíždka m3 kolem Moravské a celkem brutalita, člověk musí už přemýšlet před zatáčkama a šlapat na levej pedál, to se mě dřív moc nestávalo :-)jinak max 270, ale byla krátká rovinka a moooc aut

Tak na to, že to má SW omezovač na 250km/h to docela jede. Je možné že je to SW upraveno, ale ... na druhou projížďku ? Aby nebyly další díly z E46 M3 na prodej ... :?
ARMAN

#24 Příspěvek od ARMAN »

Kur*a mame tady ale zavodnika :D sloupy v celem okoli se klepou nadšenim :mrgreen: :roll:
MYKY

#25 Příspěvek od MYKY »

nemáte někdo odkaz na ledvinky a žábra v černém karbonu, našel jsem jen lexani a ti mají bílej :-(
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od matal Moderátor »

á jé..další tuner a potencionální dárce orgánů.. měl by ses držet rady M3maniaka.. 8)
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
Dally

#27 Příspěvek od Dally »

Zdá se, že uživatel MYKY má pod 30 nejen věk, ale i IQ...

Na řízení na limitu ve vysokých rychlostech je tady okruh. Na řešení problémů s vlastním sebevědomím psycholog.

Doufám, že dostane rozum, dřív než někomu vážně ublíží.
Wertheim

#28 Příspěvek od Wertheim »

Lion: Opravné kity pro 3.2 převodovky, tím nemyslíš jistý přípravek, který se nasype do oleje a měl by synchrony dát do pořádku, že?

O tom jsem totiž slyšel, že funguje, chci to zkusit v jedné 3.2 6kvalt skříni 8)
Lion
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od Lion »

To Wertheim: Nene, měl sem na mysli mechanické díly. Co se týče tvé informace o speciálním aditivu, který se naleje do převodovkového oleje a problém se zlepší, tak o tom sem ještě neslyšel. Pak dej vědět co si tam nalil a zda to funguje. Otázka je jak dlouho to bude fungovat než se to opět zhorší. :wink:
cabal
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od cabal »

Dally píše:Zdá se, že uživatel MYKY má pod 30 nejen věk, ale i IQ...

Na řízení na limitu ve vysokých rychlostech je tady okruh. Na řešení problémů s vlastním sebevědomím psycholog.

Doufám, že dostane rozum, dřív než někomu vážně ublíží.

:cool2: :cool2: :cool2:
MattyX Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od MattyX Moderátor »

Lion píše:To Wertheim: Nene, měl sem na mysli mechanické díly. Co se týče tvé informace o speciálním aditivu, který se naleje do převodovkového oleje a problém se zlepší, tak o tom sem ještě neslyšel. Pak dej vědět co si tam nalil a zda to funguje. Otázka je jak dlouho to bude fungovat než se to opět zhorší. :wink:

no to by se šiklo vedět jak to kdo , kde udělá ? jelikož je to prej lisovanej hliník pod tlakem a určitou teplotou ?! tak kdo ten obal pak dá dohromady :?: kamarad by potřeboval udělat ložiska na špajsce :)
E46 M3 SMG - žlučník
E70 3.0d - mamacar

Lion
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od Lion »

MattyX píše:
Lion píše:To Wertheim: Nene, měl sem na mysli mechanické díly. Co se týče tvé informace o speciálním aditivu, který se naleje do převodovkového oleje a problém se zlepší, tak o tom sem ještě neslyšel. Pak dej vědět co si tam nalil a zda to funguje. Otázka je jak dlouho to bude fungovat než se to opět zhorší. :wink:

no to by se šiklo vedět jak to kdo , kde udělá ? jelikož je to prej lisovanej hliník pod tlakem a určitou teplotou ?! tak kdo ten obal pak dá dohromady :?: kamarad by potřeboval udělat ložiska na špajsce :)
No 3,0L verze opravit jde, ale u 3,2L verze je holt smůla, tam nic moc nevymyslíš viz. to co si napsal. Prostě u 3,2L to většinou zkončí tak, že se shání nová převodovka. :(
MattyX Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od MattyX Moderátor »

Lion píše:
MattyX píše:

No 3,0L verze opravit jde, ale u 3,2L verze je holt smůla, tam nic moc nevymyslíš viz. to co si napsal. Prostě u 3,2L to většinou zkončí tak, že se shání nová převodovka. :(

jo 3.0 to jde no , ja sem prave to pochopil tak ze je rec o sestikveru , tak sem to mylně pochopil :)
E46 M3 SMG - žlučník
E70 3.0d - mamacar

ThomasW201
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od ThomasW201 »

jedná se o pripravek RVS Technology. 1dc koncentratu stoji 1000 Kc. na netu jsou ruzny povidani o tom. Nikdo tomu neveri a je to drahy tak se ani nikdo neriskne to vyzkouset. Daji se najit videa, ala horst fuchs, jak auto jezdi bez olejovy vany bez problemu v kuse dal, nez se mu zadre motor. Je to takovy husty gel, ktery se aplikuje na dve casti do oleje. Reaguje to s kovem a vytvari to keramickou dokonale hladkou vrstvu v motoru a jinde. Rika se, ze to umi opravdove zazraky, oravu synchronu v prevodovce uplne v pohode. Osobne o tom nejsem uplne presvedsen. Velike automobilky o tom nechteji ani slyset. Nalijete do motoru co ma 200 tis a motor se cely stahne a obnovy se tlaky jako by byl novy. Mam kamarada Patrika Vostarka, ktery jel moto2, jinak jezdi nemecky sampionat a maji Iveco co ma najeto 500 tis a on s tim maze vsechno a iveco jezdi a jezdi a ani nekouri nic. Jako jediny ve startovnim poli jezdi s nejslabsim retezem, protoze ho tim namazal. Ostatnim se trhaj i silnejsi retezy. Tezi se to v rusku na jedinem miste na svete, nejaky vzacny prvek, proto je to takove drahe. Pouziva to i nasa.
MYKY

#35 Příspěvek od MYKY »

hmmm zajímavé, tak mám ten roztok testnout???nemáte někdo ofic odkaz, abych neobjednal nějakou napodobeninu.
Jinak jsem jel do Renocaru koupit loga M3 na žebra a celkem jsem byl překvapen, že za samolepečku 25mmx5mm chtěj 520,- bez dph/ks a třeba za blinkr 390,- bez (takovek nepoměr) a řadička 4900,- bez ufff, ale chtěl jsem vše origo :-)
Kami1

#36 Příspěvek od Kami1 »

co testnout nejdřív výměnu oleje.

sračku tam můžeš zkusit nalít až začneš shánět novou převodovku
(nějak nevím, jak může opravit synchron sračka, která údajně zlepšuje mazací vlastnosti)

http://www.rvsspeed.cz/
ThomasW201
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od ThomasW201 »

vyplni to zadery a trhlinky v kovu pomoci nanotechnologie. doplni se tam keramicka vrstva.
macam3
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od macam3 »

MattyX píše:

no nevím,když sem ten SMG-6kvlt předělával na norm man tak rozebrany byl a složit šel taky,to bych na něj nenajezdil zatím cca 12tis km 8) ale co je naprd že to má mega velky lóžo na mrkvy a to sehnat asi nepujde,co sem se poptával :?
macam3
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od macam3 »

k tomu RVS........ dočetl sem se tam tohle,tak to asi na opravy mooc není.............POZOR rvs POMAHÁ TAM KDE JE MECHANICKÉ OPOTŘEBENÍ NE VŠAK POŠKOZENÍ......................
macam3
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od macam3 »

MYKY píše:hmmm zajímavé, tak mám ten roztok testnout???nemáte někdo ofic odkaz, abych neobjednal nějakou napodobeninu.
Jinak jsem jel do Renocaru koupit loga M3 na žebra a celkem jsem byl překvapen, že za samolepečku 25mmx5mm chtěj 520,- bez dph/ks a třeba za blinkr 390,- bez (takovek nepoměr) a řadička 4900,- bez ufff, ale chtěl jsem vše origo :-)

za řadičku 4900bez dph ?????!!!!! to je ze zlata, vozím z D ty zkrácené(orig BMW/5 a 6 kvlt) za 51 éček,jedině že je to ta podsvícená :?
k té samolepce,to se vyplatí koupit ten celej gril za litr,na to už sem taky přišel 8)
Přílohy
řadička 1.jpg
řadička 1.jpg (73.29 KiB) Zobrazeno 2295 x
Odpovědět