ti udelaji kotouce na tvoje brzdiče , popripade jejich brzdic daji na tvuj kotoucFatal Design píše:Toš to vypadá normálně, ale některé z těch co tam mají na fotkách jsou jak z jiné planetymacam3 píše:tak to tedy vítej na MARZUFatal Design píše: Taky jsem na ně koukal, ale asi to na autě vypadá dost jako UFO, ne ?![]()
Nevíš jestli se na to dají použít origo brzdiče, nebo musí být ty jejich ?
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
tak konečně M3 e46 v garage
-
MattyX
- Moderátor
- Klubové ID: 1778
- Kontaktovat uživatele:
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
E46 M3 SMG - žlučník
E70 3.0d - mamacar
-
Fatal Design
- Klubové ID: 1036
- Kontaktovat uživatele:
Tak na to, že to má SW omezovač na 250km/h to docela jede. Je možné že je to SW upraveno, ale ... na druhou projížďku ? Aby nebyly další díly z E46 M3 na prodej ...MYKY píše:tak 2.projíždka m3 kolem Moravské a celkem brutalita, člověk musí už přemýšlet před zatáčkama a šlapat na levej pedál, to se mě dřív moc nestávalo :-)jinak max 270, ale byla krátká rovinka a moooc aut
-
MattyX
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
no to by se šiklo vedět jak to kdo , kde udělá ? jelikož je to prej lisovanej hliník pod tlakem a určitou teplotou ?! tak kdo ten obal pak dá dohromadyLion píše:To Wertheim: Nene, měl sem na mysli mechanické díly. Co se týče tvé informace o speciálním aditivu, který se naleje do převodovkového oleje a problém se zlepší, tak o tom sem ještě neslyšel. Pak dej vědět co si tam nalil a zda to funguje. Otázka je jak dlouho to bude fungovat než se to opět zhorší.
E46 M3 SMG - žlučník
E70 3.0d - mamacar
E46 M3 SMG - žlučník
E70 3.0d - mamacar
- Lion
- Klubové ID: 865
- Kontaktovat uživatele:
No 3,0L verze opravit jde, ale u 3,2L verze je holt smůla, tam nic moc nevymyslíš viz. to co si napsal. Prostě u 3,2L to většinou zkončí tak, že se shání nová převodovka.MattyX píše:no to by se šiklo vedět jak to kdo , kde udělá ? jelikož je to prej lisovanej hliník pod tlakem a určitou teplotou ?! tak kdo ten obal pak dá dohromadyLion píše:To Wertheim: Nene, měl sem na mysli mechanické díly. Co se týče tvé informace o speciálním aditivu, který se naleje do převodovkového oleje a problém se zlepší, tak o tom sem ještě neslyšel. Pak dej vědět co si tam nalil a zda to funguje. Otázka je jak dlouho to bude fungovat než se to opět zhorší.kamarad by potřeboval udělat ložiska na špajsce
-
MattyX
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jo 3.0 to jde no , ja sem prave to pochopil tak ze je rec o sestikveru , tak sem to mylně pochopilLion píše:No 3,0L verze opravit jde, ale u 3,2L verze je holt smůla, tam nic moc nevymyslíš viz. to co si napsal. Prostě u 3,2L to většinou zkončí tak, že se shání nová převodovka.MattyX píše:no to by se šiklo vedět jak to kdo , kde udělá ? jelikož je to prej lisovanej hliník pod tlakem a určitou teplotou ?! tak kdo ten obal pak dá dohromadyLion píše:To Wertheim: Nene, měl sem na mysli mechanické díly. Co se týče tvé informace o speciálním aditivu, který se naleje do převodovkového oleje a problém se zlepší, tak o tom sem ještě neslyšel. Pak dej vědět co si tam nalil a zda to funguje. Otázka je jak dlouho to bude fungovat než se to opět zhorší.kamarad by potřeboval udělat ložiska na špajsce
E46 M3 SMG - žlučník
E70 3.0d - mamacar
E46 M3 SMG - žlučník
E70 3.0d - mamacar
-
ThomasW201
- Kontaktovat uživatele:
jedná se o pripravek RVS Technology. 1dc koncentratu stoji 1000 Kc. na netu jsou ruzny povidani o tom. Nikdo tomu neveri a je to drahy tak se ani nikdo neriskne to vyzkouset. Daji se najit videa, ala horst fuchs, jak auto jezdi bez olejovy vany bez problemu v kuse dal, nez se mu zadre motor. Je to takovy husty gel, ktery se aplikuje na dve casti do oleje. Reaguje to s kovem a vytvari to keramickou dokonale hladkou vrstvu v motoru a jinde. Rika se, ze to umi opravdove zazraky, oravu synchronu v prevodovce uplne v pohode. Osobne o tom nejsem uplne presvedsen. Velike automobilky o tom nechteji ani slyset. Nalijete do motoru co ma 200 tis a motor se cely stahne a obnovy se tlaky jako by byl novy. Mam kamarada Patrika Vostarka, ktery jel moto2, jinak jezdi nemecky sampionat a maji Iveco co ma najeto 500 tis a on s tim maze vsechno a iveco jezdi a jezdi a ani nekouri nic. Jako jediny ve startovnim poli jezdi s nejslabsim retezem, protoze ho tim namazal. Ostatnim se trhaj i silnejsi retezy. Tezi se to v rusku na jedinem miste na svete, nejaky vzacny prvek, proto je to takove drahe. Pouziva to i nasa.
hmmm zajímavé, tak mám ten roztok testnout???nemáte někdo ofic odkaz, abych neobjednal nějakou napodobeninu.
Jinak jsem jel do Renocaru koupit loga M3 na žebra a celkem jsem byl překvapen, že za samolepečku 25mmx5mm chtěj 520,- bez dph/ks a třeba za blinkr 390,- bez (takovek nepoměr) a řadička 4900,- bez ufff, ale chtěl jsem vše origo
Jinak jsem jel do Renocaru koupit loga M3 na žebra a celkem jsem byl překvapen, že za samolepečku 25mmx5mm chtěj 520,- bez dph/ks a třeba za blinkr 390,- bez (takovek nepoměr) a řadička 4900,- bez ufff, ale chtěl jsem vše origo
-
Kami1
- Klubové ID: 2167
co testnout nejdřív výměnu oleje.
sračku tam můžeš zkusit nalít až začneš shánět novou převodovku
(nějak nevím, jak může opravit synchron sračka, která údajně zlepšuje mazací vlastnosti)
http://www.rvsspeed.cz/
sračku tam můžeš zkusit nalít až začneš shánět novou převodovku
(nějak nevím, jak může opravit synchron sračka, která údajně zlepšuje mazací vlastnosti)
http://www.rvsspeed.cz/
-
ThomasW201
- Kontaktovat uživatele:
-
macam3
- Klubové ID: 1811
- Kontaktovat uživatele:
no nevím,když sem ten SMG-6kvlt předělával na norm man tak rozebrany byl a složit šel taky,to bych na něj nenajezdil zatím cca 12tis kmMattyX píše:no to by se šiklo vedět jak to kdo , kde udělá ? jelikož je to prej lisovanej hliník pod tlakem a určitou teplotou ?! tak kdo ten obal pak dá dohromadyLion píše:To Wertheim: Nene, měl sem na mysli mechanické díly. Co se týče tvé informace o speciálním aditivu, který se naleje do převodovkového oleje a problém se zlepší, tak o tom sem ještě neslyšel. Pak dej vědět co si tam nalil a zda to funguje. Otázka je jak dlouho to bude fungovat než se to opět zhorší.kamarad by potřeboval udělat ložiska na špajsce
-
macam3
- Klubové ID: 1811
- Kontaktovat uživatele:
za řadičku 4900bez dph ?????!!!!! to je ze zlata, vozím z D ty zkrácené(orig BMW/5 a 6 kvlt) za 51 éček,jedině že je to ta podsvícenáMYKY píše:hmmm zajímavé, tak mám ten roztok testnout???nemáte někdo ofic odkaz, abych neobjednal nějakou napodobeninu.
k té samolepce,to se vyplatí koupit ten celej gril za litr,na to už sem taky přišel
- Přílohy
-
- řadička 1.jpg (73.29 KiB) Zobrazeno 2604 x