No myslim,ze to nezamenis,alebo by to nekoncilo len tym blokom. Ak je blok prasknuty,tak pri tomto motore zvaranie nie je vhodne!
Ja mam blok po prvom vybruse ak potrebujes ,len bez piestov.
O tomto motoru nic nevím, ale jestli je takto v háji, tak to bych si rozmyslel... Pravděpodobně ta prasklina nevznikla jentak a obával bych se dalších špeků.
Přesně tak, pokud to ještě neni tvoje, tak bych na todle ihned zapomněl. Myslím, že ///M motor je právě to hlavní co by mělo být naprosto v pucu. A nepočítám podvozek, brzdy atd. Akorát se do toho vysypeš a pak budeš litovat, že si do toho někdy vůbec šel.
Tak to se na to asi vyprdnu velebnosti... I když to je M5 za relativně zajímavou cenu. Kdyby jste někdo věděl o 3,8 motoru v jakémkoli stavu s dobrým blokem za dobrou cenu,tak dejte vědět,to mi to zase začne zajímat.
jeeena píše:Tak to se na to asi vyprdnu velebnosti... I když to je M5 za relativně zajímavou cenu. Kdyby jste někdo věděl o 3,8 motoru v jakémkoli stavu s dobrým blokem za dobrou cenu,tak dejte vědět,to mi to zase začne zajímat.
ted nemam nic,jen m30b30 ale s hlavou z b35.u nas na slovensku by sa dal opravit ten blok bez problemov.zvaracsky ustav to robi.kamos tam dal zvarat blok na m3 2,3i a stalo to iba 3000sk.skus sa na nete pozriet ci nenajdes niekde v cesku zv. ustav.tam to presne vedia aky je to matros a aj to otestuju..
Jasne, v pohode... ak by sa nakoniec zistilo ze ej to len tesnenie pod hlavou tak o neprasknutu hlavu mam kazdopadne zaujem:)) A je mi uplne jedno v akom stave je vacka, koniky a zdvihatka...