Perunwit píše:jo, to přesně sem slyšel před časem taky a smál sem sea pak jsem se smál ještě víc, když si to klučina objednával tam, co jsem si je nechal dělat já. ale jak myslíš Gubo, udělal jsem co jsem mohl
Keviiin píše:pánové já mám jednu fintu..prostě když uvidíš že tě bude zastavovat policie tak svoje a spolujezdcovo okénko stáhnete uplně dolů a máte to...policajt nemá právo přikázat vytáhněte okno nahoru..muže mektat jak chce.ale mě se zrovna pokazilo stahování oken takže jedu domů to spravit...
Storm píše:Mě se líbí jak vcelku užitečná debata o legálnosti autofólií končí návody, jak s tím vším vyjebat a jak to udělat za pár korun, to mi připomíná ty šašky, co si na tržnici koupí rifle Dolce & Gabbana za 300 kč a potom chodí jako mistr světa, když na to nemám, tak do toho nejdu ne ?
paveld píše:Storm: O tohle určitě neusiluju, prvně jsem za nalepení folií zaplatil poměrně dost na to co tu čtu za ceny. Jen bych nerad platil někomu za to že mi je zas nalepí a za 2 roky je budu sundavat. Proto mi přijde menší škoda udělat si to sám za menší cenu a uvidim co na to na STK řeknou.
GubaXan píše:každy je jiný... kdo na to nema a chce to, co ma dělat?
anebo když na to ma,tak proč nemit vic?
fugass1 píše:Čtu tady, že na zadní okna nemusí mít fólie homologaci. To je velký omyl - zákon neřeší stupeň propustnosti, nicméně fólie stále podléhá homologaci, třeba z toho důvodu, aby neměnila odstíny barev....
fugass1 píše:To jsi slyšel špatně v tom případě. Jedna věc je co projde, protože pracovník STK přimhouří oko, nebo je líný se tím zabývat a druhá věc je, co stojí v zákoně, příp. vyhlášceJá taky před 2 měsícema prošel evidenčkou s kolama, která nebyla zapsána v TP, jen proto, že se ten člověk (naštěstí pro mě) na to vykašlal, a vůbec se tím nezabýval, což ale neznamená že od té chvíle se to stalo legálním
Keviiin píše:tak kluci koupil jsem 34 pouze na meziměstský pojezd v touru a jsou na ní všechny okna i čelní tónované do zrcadla že vidíš vevnitř jen 8 prstů na volantu..je to pokovené...na okně original ražení bmw u sloupku..moje otázka zní co když mě zastaví policie..okna raději stáhnout nebo se vymluvit na razítko že to je originál? propustnost světla odhaduju na 5 % a to je možná mocasi se nevyraběly v bmw taková okna nebo snad ano?popripade jak se bránit?
fugass1 píše:Včera jsem si nechal dělat fólie, ale šel jsem trochu netradiční cestou a nedával jsem fólii černou, ale zelenou. Propustnost 35%, je to jenom decentní, což je přesně to co jsem chtěl, protože mým cílem bylo, aby to působilo, že je to takto z výroby. Foto dodám...