Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Tonovani auto skla

upravené vozy :)
Zpráva
Autor
Perunwit

#41 Příspěvek od Perunwit »

jo, to přesně sem slyšel před časem taky a smál sem se :lol: a pak jsem se smál ještě víc, když si to klučina objednával tam, co jsem si je nechal dělat já. ale jak myslíš Gubo, udělal jsem co jsem mohl :Kapela:
GubaXan

#42 Příspěvek od GubaXan »

Perunwit píše:jo, to přesně sem slyšel před časem taky a smál sem se :lol: a pak jsem se smál ještě víc, když si to klučina objednával tam, co jsem si je nechal dělat já. ale jak myslíš Gubo, udělal jsem co jsem mohl :Kapela:

heh :) ty odrazuješ od všeho :)
uvidime, ale platit v Praze 5000 se mi nechce)))
Zatim to necham jak to je a časem to možna zkusim :)
Keviiin
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od Keviiin »

pánové já mám jednu fintu..prostě když uvidíš že tě bude zastavovat policie tak svoje a spolujezdcovo okénko stáhnete uplně dolů a máte to...policajt nemá právo přikázat vytáhněte okno nahoru..muže mektat jak chce.ale mě se zrovna pokazilo stahování oken takže jedu domů to spravit...
GubaXan

#44 Příspěvek od GubaXan »

Keviiin píše:pánové já mám jednu fintu..prostě když uvidíš že tě bude zastavovat policie tak svoje a spolujezdcovo okénko stáhnete uplně dolů a máte to...policajt nemá právo přikázat vytáhněte okno nahoru..muže mektat jak chce.ale mě se zrovna pokazilo stahování oken takže jedu domů to spravit...

njn , maš smulu :D

no už jsme se tu o tom bavili :) to je asi nejlepší, ale co když zrovna leje jak blazen?:)))

Ale zase ať si mekta co chce když to bude podle atestu pohodě, jeho boj ...
Keviiin
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od Keviiin »

Aji když leje jak blázen tak se ti na těch 10 minut bude pokažená jednotka oken co s tebou bude policajt..nebo si nech napařit pár tisíc a nech si vzít body:D
Storm

#46 Příspěvek od Storm »

Mě se líbí jak vcelku užitečná debata o legálnosti autofólií končí návody, jak s tím vším vyjebat a jak to udělat za pár korun, to mi připomíná ty šašky, co si na tržnici koupí rifle Dolce & Gabbana za 300 kč a potom chodí jako mistr světa, když na to nemám, tak do toho nejdu ne ?
GubaXan

#47 Příspěvek od GubaXan »

Storm píše:Mě se líbí jak vcelku užitečná debata o legálnosti autofólií končí návody, jak s tím vším vyjebat a jak to udělat za pár korun, to mi připomíná ty šašky, co si na tržnici koupí rifle Dolce & Gabbana za 300 kč a potom chodí jako mistr světa, když na to nemám, tak do toho nejdu ne ?

každy je jiný... kdo na to nema a chce to, co ma dělat?
anebo když na to ma,tak proč nemit vic?

Je jasný, že na předek nedam nic aby mě za to .... , jedině od někoho s atestem a budu v pohodě, at si někdo skusi rejpnout ohledně folii,pošlu ho do..
Přeci ten zakon sami vymysleli a budou mi za něj davat pokuty?
paveld
Kontaktovat uživatele:

#48 Příspěvek od paveld »

Storm: O tohle určitě neusiluju, prvně jsem za nalepení folií zaplatil poměrně dost na to co tu čtu za ceny. Jen bych nerad platil někomu za to že mi je zas nalepí a za 2 roky je budu sundavat. Proto mi přijde menší škoda udělat si to sám za menší cenu a uvidim co na to na STK řeknou.
GubaXan

#49 Příspěvek od GubaXan »

paveld píše:Storm: O tohle určitě neusiluju, prvně jsem za nalepení folií zaplatil poměrně dost na to co tu čtu za ceny. Jen bych nerad platil někomu za to že mi je zas nalepí a za 2 roky je budu sundavat. Proto mi přijde menší škoda udělat si to sám za menší cenu a uvidim co na to na STK řeknou.

souhlas
Storm

#50 Příspěvek od Storm »

GubaXan píše:každy je jiný... kdo na to nema a chce to, co ma dělat?
anebo když na to ma,tak proč nemit vic?

Promiň, ale na to je jednoduchá odpověď, chvíli počkej, pošetři a máš to, nemusíš to mít přece hned, nějakou dobu to určitě počká.

paveld Nepsal jsem to vůči tobě, protože vím tady z fóra, že máš rozumné názory, ale reagoval jsem na "užitečné tipy a rady", které tady čtu.
GubaXan

#51 Příspěvek od GubaXan »

ja to chapu , ale řikam, že jsou ruzný lide :)
Toci

#52 Příspěvek od Toci »

Čtu tady, že na zadní okna nemusí mít fólie homologaci. To je velký omyl - zákon neřeší stupeň propustnosti, nicméně fólie stále podléhá homologaci, třeba z toho důvodu, aby neměnila odstíny barev....
Bývalý nick FUGAS
BMW 328ti (e36)
GubaXan

#53 Příspěvek od GubaXan »

fugass1 píše:Čtu tady, že na zadní okna nemusí mít fólie homologaci. To je velký omyl - zákon neřeší stupeň propustnosti, nicméně fólie stále podléhá homologaci, třeba z toho důvodu, aby neměnila odstíny barev....

mě se zda, že moje auto když ho ještě vlastnil kamarad, tak prošlo STK se všema foliema a myslim si,že to nema tu homologaci...

Vždy jsem slyšel , že řeší pouze přední skla
Toci

#54 Příspěvek od Toci »

To jsi slyšel špatně v tom případě. Jedna věc je co projde, protože pracovník STK přimhouří oko, nebo je líný se tím zabývat a druhá věc je, co stojí v zákoně, příp. vyhlášce :wink: Já taky před 2 měsícema prošel evidenčkou s kolama, která nebyla zapsána v TP, jen proto, že se ten člověk (naštěstí pro mě) na to vykašlal, a vůbec se tím nezabýval, což ale neznamená že od té chvíle se to stalo legálním :wink:
Bývalý nick FUGAS
BMW 328ti (e36)
GubaXan

#55 Příspěvek od GubaXan »

fugass1 píše:To jsi slyšel špatně v tom případě. Jedna věc je co projde, protože pracovník STK přimhouří oko, nebo je líný se tím zabývat a druhá věc je, co stojí v zákoně, příp. vyhlášce :wink: Já taky před 2 měsícema prošel evidenčkou s kolama, která nebyla zapsána v TP, jen proto, že se ten člověk (naštěstí pro mě) na to vykašlal, a vůbec se tím nezabýval, což ale neznamená že od té chvíle se to stalo legálním :wink:

umiš potěšit :) a ja už jsem chtěl dat tmavé folie na zadní čast auta))) tak zatim necham ty co tam jsou no)) a snad tam ta homoligace je, musim se podivat.
Keviiin
Kontaktovat uživatele:

#56 Příspěvek od Keviiin »

tak kluci koupil jsem 34 pouze na meziměstský pojezd v touru a jsou na ní všechny okna i čelní tónované do zrcadla že vidíš vevnitř jen 8 prstů na volantu..je to pokovené...na okně original ražení bmw u sloupku..moje otázka zní co když mě zastaví policie..okna raději stáhnout nebo se vymluvit na razítko že to je originál? propustnost světla odhaduju na 5 % a to je možná moc :Dasi se nevyraběly v bmw taková okna nebo snad ano?popripade jak se bránit?
GubaXan

#57 Příspěvek od GubaXan »

Keviiin píše:tak kluci koupil jsem 34 pouze na meziměstský pojezd v touru a jsou na ní všechny okna i čelní tónované do zrcadla že vidíš vevnitř jen 8 prstů na volantu..je to pokovené...na okně original ražení bmw u sloupku..moje otázka zní co když mě zastaví policie..okna raději stáhnout nebo se vymluvit na razítko že to je originál? propustnost světla odhaduju na 5 % a to je možná moc :Dasi se nevyraběly v bmw taková okna nebo snad ano?popripade jak se bránit?

neubraniš to :) nechapu naco vubec vyraběji v ČR takové folie, když je na auto davat nesmime a zase taky když je tam nesmime davat,tak proč je tam furt někdo dava? :D :D
Storm

#58 Příspěvek od Storm »

Pokovení skel bylo moderní před cca 15-ti léty a snad se ještě dodnes používá, nicméně to v žádném případě nesplňuje aktuálně platnou vyhlášku, takže podle mě máš dvě možnosti, buď se podle winu podívat, jestli to je přímo od výrobce a pak jsi ok, nebo jsi zralý na výměnu skel, tohle nemůže projít :-(
Toci

#59 Příspěvek od Toci »

Včera jsem si nechal dělat fólie, ale šel jsem trochu netradiční cestou a nedával jsem fólii černou, ale zelenou. Propustnost 35%, je to jenom decentní, což je přesně to co jsem chtěl, protože mým cílem bylo, aby to působilo, že je to takto z výroby. Foto dodám...
Bývalý nick FUGAS
BMW 328ti (e36)
GubaXan

#60 Příspěvek od GubaXan »

fugass1 píše:Včera jsem si nechal dělat fólie, ale šel jsem trochu netradiční cestou a nedával jsem fólii černou, ale zelenou. Propustnost 35%, je to jenom decentní, což je přesně to co jsem chtěl, protože mým cílem bylo, aby to působilo, že je to takto z výroby. Foto dodám...

zajimavé,čekam fotky :)

Ja jsem popřemyšlel na foiema a asi to necham jak to mam...Auto se teď leskne po naleštění a je černé barvy..
Folie mam na zadních oknech a asi to tak necham... Ta zelená podle mě nebude moc sedět...

Jinak kolik tě to stalo na všechna skla?
Odpovědět