Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Autofolie - vynechaný okraj
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
Lena_E36 píše:Tak i 4 mm s křivým okrajem jsou prej v normálu, prej kdybych měla oktávku tak by to šlo líp...Holt, si budu muset zvyknout..
kde ti to dělali? taková nesmyslná argumentace když nejsou schopni to udělat pořádně. Mám folie na Xtém autě ... zadní okna vždy úplně tmavá a přední dle normy případně jen průsvitnou proti UV. Některé auta jsem lepil sám (pracovní dodávky aby nebylo vidět do kufru) a bylo to jak píšeš, ale když jsem za to platil tak byl ořez naprosto perfektní ... klidně ti to nafotím.
Pokud ti na stahovacím okně ořezali folii křivo tak to je dle mého názoru důvod k reklamaci

No, asi jednoduše - jsou to hovada, když neumí udělat rovný řez a pokud na jedné straně je 1mm a druhé 4mm jsou to prostě fušeři. Omlátil bych jim to o hlavu.
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Dělali mi to v Jihlavě (cumim.cz). Prý, že kdyby to bylo půl cenťáku nebo cenťák tak je to důvod s tím přijet, ale takhle že to je prostě normální, že se to blbě dělá zrovna na tomhle autě a že třeba na oktávce by to bylo bez problémů, a že mi s tím nic neudělá. A že to není rovně tak prej to prostě nejde. Stálo mě to 4200 na všech pěti oknech (sedan).
Netuším, jak bych ho měla donutit aby mi vrátil prachy nebo mi to předělal, "nemám" na to.
Ještě mě napadá, že kdyby se to dělalo s demontáží oken, tak by to asi mělo být lepší, že? Abych věděla, co mám příště chtít a po čem se ohlížet.
A hlavně když je vidět, že tam ta fólie je, tak už to ani neukecám před policajtem, že to je takhle tónovaný z výroby..
Netuším, jak bych ho měla donutit aby mi vrátil prachy nebo mi to předělal, "nemám" na to.
Ještě mě napadá, že kdyby se to dělalo s demontáží oken, tak by to asi mělo být lepší, že? Abych věděla, co mám příště chtít a po čem se ohlížet.
A hlavně když je vidět, že tam ta fólie je, tak už to ani neukecám před policajtem, že to je takhle tónovaný z výroby..
Lena_E36 píše:Dělali mi to v Jihlavě (cumim.cz). Prý, že kdyby to bylo půl cenťáku nebo cenťák tak je to důvod s tím přijet, ale takhle že to je prostě normální, že se to blbě dělá zrovna na tomhle autě a že třeba na oktávce by to bylo bez problémů, a že mi s tím nic neudělá. A že to není rovně tak prej to prostě nejde. Stálo mě to 4200 na všech pěti oknech (sedan).
Normální to rozhodně není. Pán je prostě klasický fušer. Tebe jako majitelku absolutně nezajímá, že se mu to špatně dělá. Jestli se mu to špatně dělá, neměl brát zakázku. Tyhle dětinské výmluvy jsou poměrně ubohé. Jestli se k tomu soudruh nemá, tak s ním udělás asi prd. Na tyhle zasřaný živnostníčky nic neplatí. Předpokládám, že je v Jihlavě sám.
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
hurvajs77 píše:Normální to rozhodně není. Pán je prostě klasický fušer. Tebe jako majitelku absolutně nezajímá, že se mu to špatně dělá. Jestli se mu to špatně dělá, neměl brát zakázku. Tyhle dětinské výmluvy jsou poměrně ubohé. Jestli se k tomu soudruh nemá, tak s ním udělás asi prd. Na tyhle zasřaný živnostníčky nic neplatí. Předpokládám, že je v Jihlavě sám.
Mylsím, že aspoň jeden člověk to tady ještě dělá.
Přesně, taky jsem říkala lidem, co ho obhajovali, že mě je jedno jak se mu to dělá, že to chci pořádně. Přinejhorším to měl říct předem.
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
je to nesmysl .. měl jsem taky e36 sedan a udělali mi to perfektně a levněji.
pokud to chceš řešit, tak se obrať na e46tkovém klubu na člena Snoopy57 - ten mi dělal folie na několika autech a je to profík, když se mu některé okno nezdálo(mě to připadlo OK), tak folii strhl a udělal znovu. Věřím že ti minimálně poradí co s tím.
pokud to chceš řešit, tak se obrať na e46tkovém klubu na člena Snoopy57 - ten mi dělal folie na několika autech a je to profík, když se mu některé okno nezdálo(mě to připadlo OK), tak folii strhl a udělal znovu. Věřím že ti minimálně poradí co s tím.

- paveld
- Kontaktovat uživatele:
Třeba by stačilo vzít si s sebou partu kamarádu a dojet se za pánem zkusit domluvit. Myslim, že bude mluvit jinak, než když za nim pujde ženská o který si může řikat, že tomu nerozumí.
Neni pravda že na e36 to nejde udělat, pokud má na mysli že e36 coupé má bezrámový okna proti škodovce, tak je to jen jeho problém, mě to na coupé udělali dobře.
Policajti folii poznaji i když bude dobře nalepená, chce to mít aspoň atest a folii ne uplně temnou.
Neni pravda že na e36 to nejde udělat, pokud má na mysli že e36 coupé má bezrámový okna proti škodovce, tak je to jen jeho problém, mě to na coupé udělali dobře.
Policajti folii poznaji i když bude dobře nalepená, chce to mít aspoň atest a folii ne uplně temnou.
mě dělal folie na E36 coupe kamosuv znamej a bylo to spickove udelany. Cena byla myslim ze 3500kč, je to už taky 2 roky zpět... folie koncila asi ty 2-3 mm od hrany skla, aby nemela tendenci se odlepovat. Jinak orez dokonale kopiroval hranu okna. Takze asi na to maji nejaky specialni udelatko a nerezou to podle pravitka... A i po 2,5 letech nez jsem auto prodal se nikde neudelala ani bublinka a nic, folie vypadaly jak kdyby na tom aute byly cerstve nalepeny.