Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

e36 žlutá světla

upravené vozy :)
Odpovědět
Zpráva
Autor
balda88
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od balda88 »

chtěl bych se zeptat zda někdo už nerešil podobné zažlutění světěl jako na fotkách. našel jsem nějaké světla z E36 M3 GT ale tam jsou oboje žluté a já bych chtěl jen na dálkové. děkuji za každou radu

Obrázek

Obrázek
Danny Moderátor
Moderátor

#2 Příspěvek od Danny Moderátor »

už jsi vyřešil tu převodovku na závodničce?
balda88
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od balda88 »

Danny píše:už jsi vyřešil tu převodovku na závodničce?

převodovku jsem nakonec sehnal :) ale objevil se další problém s jakým jsme nepočítali a to neco s jednou lamelou na spojce, takze cekame az prijde nova
papyk

#4 Příspěvek od papyk »

Taky ted řeším tento problém, teda chci žluté jen mlhovky, no existují vlastně jen dva způsoby:
-buď sehnat žlutou fólii a potáhnout to
-nebo koupit lak ve spreji jak se dává na zadní lampy
U těch mlhovek je vlastně ještě jeden, a to koupit nové žluté, stojí ale ranec :cry:
balda88
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od balda88 »

papyk píše:Taky ted řeším tento problém, teda chci žluté jen mlhovky, no existují vlastně jen dva způsoby:
U těch mlhovek je vlastně ještě jeden, a to koupit nové žluté, stojí ale ranec :cry:

žluté mlhovky už mám připravené a z US vyšli na pár dolarů :) zkus ebay a určitě na něco narazíš :)

aby se tou folii nebo sprejem nesnizila svitivost jako vidim obcas na tech zadnich svetlech
j3ykobim

#6 Příspěvek od j3ykobim »

žluté mlhovky už mám připravené a z US vyšli na pár dolarů :) zkus ebay a určitě na něco narazíš :)

aby se tou folii nebo sprejem nesnizila svitivost jako vidim obcas na tech zadnich svetlech[/quote]

máš odkaz? kolik vyšli? taky bych je bral..., díky
balda88
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od balda88 »

j3ykobim píše:žluté mlhovky už mám připravené a z US vyšli na pár dolarů :) zkus ebay a určitě na něco narazíš :)

aby se tou folii nebo sprejem nesnizila svitivost jako vidim obcas na tech zadnich svetlech

máš odkaz? kolik vyšli? taky bych je bral..., díky

to záleží od koho to koupíš, ale tady si určitě vybereš http://shop.ebay.com/i.html?_nkw=bmw+e3 ... log&_rdc=1
papyk

#8 Příspěvek od papyk »

balda88 píše:
papyk píše:Taky ted řeším tento problém, teda chci žluté jen mlhovky, no existují vlastně jen dva způsoby:

To je sice hezké, ale já chci origo, žádné krystal, čiré apod. jak je u těch Amíků, takže není jiná volba 8)
drakbmw

#9 Příspěvek od drakbmw »

Foliu ti na dialkacoch spali :twisted: ...Tak naj je kupit origo zlte sklicka..Na hmlovkach vydrzi aj folia...Je to najlacnejsie riesenie..
balda88
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od balda88 »

drakbmw píše:Foliu ti na dialkacoch spali :twisted: ...Tak naj je kupit origo zlte sklicka..Na hmlovkach vydrzi aj folia...Je to najlacnejsie riesenie..

to se dá koupit v BMW?
drakbmw

#11 Příspěvek od drakbmw »

balda88 píše:
drakbmw píše:Foliu ti na dialkacoch spali :twisted: ...Tak naj je kupit origo zlte sklicka..Na hmlovkach vydrzi aj folia...Je to najlacnejsie riesenie..

to se dá koupit v BMW?

Nie nekupis to v BMW ked tak na ebay :wink: ...A neviem ako u vas ale unas je to zakazane..Max mozu bejt zlte hmlovky...Ale to je len tak pre informaciu...
balda88
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od balda88 »

drakbmw píše:
balda88 píše:

to se dá koupit v BMW?

Nie nekupis to v BMW ked tak na ebay :wink: ...A neviem ako u vas ale unas je to zakazane..Max mozu bejt zlte hmlovky...Ale to je len tak pre informaciu...

Dá se to koupit, ale bohužel jen celé kryty a přijde mi to až moc. Tady jsem to našel v ETK http://bmwfans.info/parts/catalog/E36/C ... ght_bosch/

u nás je to možná taky zakázané nejsem si úplně jistý, ale když bude zažlucené dálkové světlo tak to nemůže nikomu vadit, protože dálkovýma svítím teda jen v tom případě, když proti mě nikdo nejede :)
roman320

#13 Příspěvek od roman320 »

Nevite kde sehnat tu zlutou foliu?:)
balda88
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od balda88 »

Ano víme :) Kupoval jsem folii odtud http://obchod.motografix.cz/catalog/pro ... e52664ff95

takhle nějak to s tou folií vypadá http://imageshack.us/photo/my-images/231/obrazek4y.jpg/
roman320

#15 Příspěvek od roman320 »

Dík:)
Becx

#16 Příspěvek od Becx »

znamy dotahl po revoluci z francie bramboraka a mel zluta svetla origo... u nas to byla velka frajerina:-) udajne to bylo lepsi pri snizene viditelnosti (za mlhy)...
///M3
Jamall

#17 Příspěvek od Jamall »

určitě 100% origa jsou. kamarád měl před 6lety v e34 origo žlutí skla. Jinak auto 100% série v social edition
radokrno

#18 Příspěvek od radokrno »

Zdravim a kde všude je mohu mít,,v mlhách určitě jo,ale co v dálkových?jinak na E-34 je origo sklo dobrá paleta.

toto je u nás dovoleno,? http://www.euromcars.com/parts/ebay/08- ... 4yhl-3.jpg

díkymoc
Odpovědět