papyk píše:Taky ted řeším tento problém, teda chci žluté jen mlhovky, no existují vlastně jen dva způsoby:
-buď sehnat žlutou fólii a potáhnout to
-nebo koupit lak ve spreji jak se dává na zadní lampy
U těch mlhovek je vlastně ještě jeden, a to koupit nové žluté, stojí ale ranec
j3ykobim píše:žluté mlhovky už mám připravené a z US vyšli na pár dolarůzkus ebay a určitě na něco narazíš
![]()
aby se tou folii nebo sprejem nesnizila svitivost jako vidim obcas na tech zadnich svetlech
máš odkaz? kolik vyšli? taky bych je bral..., díky
To je sice hezké, ale já chci origo, žádné krystal, čiré apod. jak je u těch Amíků, takže není jiná volbabalda88 píše:papyk píše:Taky ted řeším tento problém, teda chci žluté jen mlhovky, no existují vlastně jen dva způsoby:
-buď sehnat žlutou fólii a potáhnout to
-nebo koupit lak ve spreji jak se dává na zadní lampy
U těch mlhovek je vlastně ještě jeden, a to koupit nové žluté, stojí ale ranec
žluté mlhovky už mám připravené a z US vyšli na pár dolarůzkus ebay a určitě na něco narazíš
![]()
aby se tou folii nebo sprejem nesnizila svitivost jako vidim obcas na tech zadnich svetlech
balda88 píše:drakbmw píše:Foliu ti na dialkacoch spali...Tak naj je kupit origo zlte sklicka..Na hmlovkach vydrzi aj folia...Je to najlacnejsie riesenie..
to se dá koupit v BMW?
drakbmw píše:balda88 píše:drakbmw píše:Foliu ti na dialkacoch spali...Tak naj je kupit origo zlte sklicka..Na hmlovkach vydrzi aj folia...Je to najlacnejsie riesenie..
to se dá koupit v BMW?
Nie nekupis to v BMW ked tak na ebay...A neviem ako u vas ale unas je to zakazane..Max mozu bejt zlte hmlovky...Ale to je len tak pre informaciu...