Jamall píše:co tak PDC, zadní el. okna, hlavové opěrky, samozatmavovcí zrcátko, opravit nějakou tu rez, nebo nový palivoví filtr, nebo olej v převodovce?
Hmm moudrá myšlenka.. pokud nebylo ve výbavě vč. např. M-sport(kůže) interiéru tak dodělávání dá spoustu času a peněz. Naštěstí výbava se dá v inzerci už pozhánět líp než kdykoliv dříve. Jinak tohle všechno naštěstí mám od koupi. Od podzimu i nástřiku dutin a podvozku. Filtry, olej somosebou prioritně. Hlavně co považuju za vzácnost, od minulýho týdne nově Tempomat.. jízda s nohama za krkem ..je tak.. osvobozující!

(Slibuju si od toho úsporu paliva. Ještě musím splašit OBC k viditelnějšímu měření spotřeby)
bibikuba píše:Zdravím Totica a chci se zeptat jak je to pracné vyměnit ty kliky na odvírání chrom-taky jsem je objednal a ještě jsem v těch dveřích neštoural..Mám tam airbag tak doufám že to nebude pakárna sundavat ten tapecírunk..

Čau no svěřil jsem to svýmu mechošovi, měl to za 2h hotové (4dv). Jde o to vysunout a vycvaknout plast rámečky kolem kliky, pak se musí sundat celej tapec dveří a tím se dostat na šroubek od kličky. Pak je třeba znouvu zajistit lanko ve správné délce, aby fungovalo otevírání. Bál jsem se toho spíš z důvodu interiéru, jak se to jednou sdělá hrozí riziko, že se něco ulomí, nebo nebude sedět jak dřív, což způsobuje vrzání. Takže opatrně i na drátky od repro apod.
http://bmw-tuning1.cz/?p=Chromove-otevi ... tu&id=1966