Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Interier

upravené vozy :)
Zpráva
Autor
Petinek
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Petinek »

Zdravím,

potřeboval bych poradit. Mám nějaké peníze a chtěl bych je vrazit do svýho miláčka. Mám 318is E36 coupé r.v. 93 červená barva. Nejdřív bych ho chtěl nějak ozvučit. Takže bych potřeboval dát odkazy jak na rádio + repráčky dopředu i dozadu a cena někde okolo 5 000-6 000 tisíc. Nevím totiž co mám vybrat :-(

Dále sem přemejšlel o nějakých neonech modrých do auta a asi je napojit na osvětlení vnitřku při otevřených dvěřích. Jen zase nevím jaký a kde koupit a kam je přidělat.

Toť zatím asi vše. Moc děkuju za rady a hlavně za odkazy at nekoupím nějakou blbost já sám. Děkuji všem !
MattyX Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od MattyX Moderátor »

:oops:
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant :)
E70 3.0d - mamacar

Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
Petinek
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Petinek »

Neví co si napsal , protože sem si to přečetl až když ti to smazal,ale já ty neony nechci pod auto jestli si to tak pochopil, ale do vnitřku auta jenom na osvětlení. Na tom snad neni nic hnusnýho ? :roll:
Petinek
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Petinek »

Nikdo jinej neporadí ? Aspon ty repra jaký vybrat ? Dopředu 2 do dvěří místo origo a do zadu. Mám tam předpřipravený díry,ale nevim jaký repra tam půjdou :-(
jarda

#5 Příspěvek od jarda »

Půjdou tam repra dopředu komponentní 13cm a dozadu do redukcí koaxiální 6x9".

Kdybys chtěl tunit tak se rovnou vykašli na 13cm dopředu, jsou v E36 na hrozném místě, a "dotuň" si 16cm dolu do dveří a výšky naopak někam výš, třeba do A sloupků, jinak dojdeš k tomu (jako já) že drahé komponenty jsou na nic když jsou na špatném místě.

Nejlépe Ti poradí na http://www.autohificlub.cz, já Ti můžu říct že že mám přední 13cm a zadní 6x9 repro KICX GFQ dohromady za něco přes 4000 a jetý zesilovač Phase Linear asi za 3 a půl a výšky přendané k zrcátkám. Než jsem přendal ty výšky tak tomu pořád něco chybělo, ale teď už jsem úplně spokojený (čili i s tvým rozpočtem to určitě má smysl dělat)
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
Thomeeno23
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Thomeeno23 »

na takove kokotiny se vybodni a za usetreny prachy porid 6-ti val...pak nebudes mit snahu to takle tunit protoze budes vedet ze te dostatecne zabavi ten vykon :D
Keviiin
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Keviiin »

udělej si carbonovej vnitřek 3M di noc bude to zajimava zmena si myslim. ja ted na tom pracuju,... taky si nechavam dodelat bicepsy a ocalounit volant (venec carbon kůže, BAG- alcantara) od cardomaina, nalep si okenní clonu na čelní sklo- zevnitř se ti auto opticky sníží, rameček budíku carbon real - koupis na kopacek.cz a popřemýšlej co bys ještě ... nic víc bych ti neporadil možna jeste madlo ruční taky z kopacka tam toho najdeš spoustu..
Totic Člen Klubu
Člen Klubu

#8 Příspěvek od Totic Člen Klubu »

Přesně tenhle postup jsem zvolil taky. Sluneční pruh mám od instalace autofolií. Pokud máte černý lak jako já, krásně splyne se střechou a sníží auto opticky i z venku.
Ještě místo plastových klik otvírání dveří jsem dal ocelové leštěné. Někdy se hodí, když jsou v interiéru decentní chrom doplňky (króžky budíků, pedále.. :))

Ještě řeším chromový rámeček kolem řadičky.. vypadá to luxusně ala Audi interiér. Ale ne ty co se prodávají na e36 a musí vrtat, nějak bych to zkusil tenkým chrompáskem.
A už vůbec nejhorší jsou chrom rámečky ventilátorů a otočnejch koleček to sou kolotče, bože, to bych chtěl uvést jako ostrašující případ. :roll:
http://bmw-tuning1.cz/?p=Chromove-ovlad ... tu&id=1970
http://bmw-tuning1.cz/?p=Chromove-ovlad ... tu&id=1969
http://bmw-tuning1.cz/?p=Chromove-kryty ... tu&id=1950
Keviiin
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Keviiin »

jeste me napada karbonove tapecy nedavno tu byli za bezvadnou cenu tusim ze 3000 ?? jenze jsme nemel ani kc v tu dobu tak nic.. :-/ , nabarvit ručičky červenym fixem (jako M3 :D:D ) , ///M řadičku,pedaly, to jsou doplnky ktere me napadaji ktere by jsi tam mohl dát..než zbastlit BMW nejakýma NEONAMA-bliju.
Petinek
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Petinek »

Když já už pořídil M3 a už neni co tunit :-D řadičky atd. už je vše ///M. Jen si asi dodělám jak prodávaj ty stříbrný pedály se znakem eMka.
bibikuba

#11 Příspěvek od bibikuba »

Zdravím Totica a chci se zeptat jak je to pracné vyměnit ty kliky na odvírání chrom-taky jsem je objednal a ještě jsem v těch dveřích neštoural..Mám tam airbag tak doufám že to nebude pakárna sundavat ten tapecírunk.. :P
paveld
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od paveld »

Petinek píše:Když já už pořídil M3 a už neni co tunit :-D řadičky atd. už je vše ///M. Jen si asi dodělám jak prodávaj ty stříbrný pedály se znakem eMka.

A co do ní dát M3 motor když neni co tunit? :-)
Jamall

#13 Příspěvek od Jamall »

co tak PDC, zadní el. okna, hlavové opěrky, samozatmavovcí zrcátko, opravit nějakou tu rez, nebo nový palivoví filtr, nebo olej v převodovce?
Totic Člen Klubu
Člen Klubu

#14 Příspěvek od Totic Člen Klubu »

Jamall píše:co tak PDC, zadní el. okna, hlavové opěrky, samozatmavovcí zrcátko, opravit nějakou tu rez, nebo nový palivoví filtr, nebo olej v převodovce?
Hmm moudrá myšlenka.. pokud nebylo ve výbavě vč. např. M-sport(kůže) interiéru tak dodělávání dá spoustu času a peněz. Naštěstí výbava se dá v inzerci už pozhánět líp než kdykoliv dříve. Jinak tohle všechno naštěstí mám od koupi. Od podzimu i nástřiku dutin a podvozku. Filtry, olej somosebou prioritně. Hlavně co považuju za vzácnost, od minulýho týdne nově Tempomat.. jízda s nohama za krkem ..je tak.. osvobozující! :P (Slibuju si od toho úsporu paliva. Ještě musím splašit OBC k viditelnějšímu měření spotřeby)

bibikuba píše:Zdravím Totica a chci se zeptat jak je to pracné vyměnit ty kliky na odvírání chrom-taky jsem je objednal a ještě jsem v těch dveřích neštoural..Mám tam airbag tak doufám že to nebude pakárna sundavat ten tapecírunk.. :P
Čau no svěřil jsem to svýmu mechošovi, měl to za 2h hotové (4dv). Jde o to vysunout a vycvaknout plast rámečky kolem kliky, pak se musí sundat celej tapec dveří a tím se dostat na šroubek od kličky. Pak je třeba znouvu zajistit lanko ve správné délce, aby fungovalo otevírání. Bál jsem se toho spíš z důvodu interiéru, jak se to jednou sdělá hrozí riziko, že se něco ulomí, nebo nebude sedět jak dřív, což způsobuje vrzání. Takže opatrně i na drátky od repro apod.
http://bmw-tuning1.cz/?p=Chromove-otevi ... tu&id=1966
bibikuba

#15 Příspěvek od bibikuba »

Ok,dík za radu,dám si bacha :lol: Já je čekám od tuná-doufám že to bude vypadat k světu..... :lol: kdyby někdo chtěl,tak já tady http://www.bmwstyle.sk/index.php?route= ... uct_id=163
zverbo

#16 Příspěvek od zverbo »

Inspiracia: Vsetky demontovatelne casti a budiky v karbone, vsetky svetla v interiery modre, M paka-pedale-lava podnoz, madlo, chromovy cuplik r.brzdy, chrom. ringi tacho, chrom ramceky spinocou okin. Este som sa nestretol so spatnou recenziou. Teraz davam robit tapacire s karbonu atd... ---MAZLIK---
bibikuba

#17 Příspěvek od bibikuba »

zverbo píše:Inspiracia: Vsetky demontovatelne casti a budiky v karbone, vsetky svetla v interiery modre, M paka-pedale-lava podnoz, madlo, chromovy cuplik r.brzdy, chrom. ringi tacho, chrom ramceky spinocou okin. Este som sa nestretol so spatnou recenziou. Teraz davam robit tapacire s karbonu atd... ---MAZLIK---
A pochlubíš se s foto :D :?:
zverbo

#18 Příspěvek od zverbo »

Vzdy ked sem pridam foto tak nic /ani hovno/ neviem to som asi PC antitalent :lol: :lol: :lol:
Posli mi SZ s emailom mam to tam uz predulozene a preposlem ti to velmi rad.
jarda

#19 Příspěvek od jarda »

Musíš ho nahrať niekam inam a dať sem odkaz. http://imageshack.us
Iba členovia Klubu možu nahrávať obrázky na klubový server a vidieť obrázky ktoré naň nahrali ostatní.
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
mequi

#20 Příspěvek od mequi »

Nebo zkus http://www.jpeg.cz/ . Imageshack je podle mne na houby a je to pomalé.
Odpovědět