Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
mezi 3 - 4 ot/min mi to nejede
-
- Kontaktovat uživatele:
Potreboval bych tak nejak ujistit co by to mohlo byt. Nechal jsem si jak uz jsem tu prezentoval udelat pistni krouzky kalisky na ojnicich Prebrousit hlavu a sedla ventilu + tesneni. Jede to do 3000 ot bez jakehokoliv zaskubnuti po 3000 to zacne skubat jako by nejel valec. Jako by me nekdo pridusil motor a drzel me za prdel. A chod je takovy rozhadany. az do 4000. Potom se to probere a tahne v pohode. Zadny problem. Do omezovace jsem to nezkousel. Musim byt na ty nove krouzky hodny. Tesne po oprave to obcas neudelalo. Ale ted to dela porad. Od doby co je to v kope to ma najeto zatim 630 Km Koukl jsem na rozdelovac a ma dosti vypalene kontakty. Byly hodne sesmazene, tak jsem je ocistil. Ale nezmenilo se vubec nic. Svicky NGK maji najeto max 1000 km A byly upne ciste neprepalene ani zaolejene... Takze si myslim ze to bude s nejvetsi pravdepodobnosti ten rozdelovac... A zajima me jestli to nemuze byt neco jineho jeste...
LOPOLO píše:beemwex píše:mě se děje neco podobnyho,,ja se zas nemužu dostat přes 6 tis.otaček.-------takže z toho vyždímu 180 a končim.v servisu mi řekli at se nedivim,,když to točim jak pionýra
ja mel podezdření na vahu vzduchu,ale tim to není.----bude novej motor,,
Mno nekecej .. jakej? M43?
Co takhle palivovej filtr?

-
- Kontaktovat uživatele:
TomasX píše:LOPOLO píše:beemwex píše:mě se děje neco podobnyho,,ja se zas nemužu dostat přes 6 tis.otaček.-------takže z toho vyždímu 180 a končim.v servisu mi řekli at se nedivim,,když to točim jak pionýra
ja mel podezdření na vahu vzduchu,ale tim to není.----bude novej motor,,
Mno nekecej .. jakej? M43?
Co takhle palivovej filtr?
uz je davno vymeneno