Koupil jsem si inzerovany vuz od clena klubu, bohuzel jsem si pekne naletel.
Pri koupi mi popsal jemu zname vady vozu takto a ziskal si moji duveru.
- Stoceny tachometr. (Motor ma pekny zvuk a krasne jede, myslim ze se mu neda nic vytknout)
- Opravoval levy predni blatnik po tom co to udajne naborila jeho manzelka. Opraveno to bylo pekne takze zadna vytka.
- Opravovany zadni blatnik predchozim majitelem, taky se to tvarilo jako ok.
- nutna vymena oleje (s tim se pocita)
- potreba vymenit brzdove desticky.(s tim jsem pocital)
- sjete zadni pneu (pohoda...)
- jak psal i v inzeratu tak se menili nejake ty cepy atd.
na otazku zdali je na aute nejaka kotoze tak mi rekl ze ne. Nemel jsem moznost auto zvednout a spinit si obleceni lezenim pod auto, kdyz mi rekl ze koroze na voze neni tak jsem mu veril. (bracha ma taky 14 let starou toyotu celicu a zrezla neni...)
Rikal jsem mu na rovinu ze se mi auto libi a ze to vypada na dobry zaklad a provedeni renovace laku vymenit svetla atd.. proste udelat si hezke auticko, ktere mi bude slouzit tak 6 let. Pak asi bude potreba pordit neco vetsiho, pac v te dobe asi uz budeme planovat rodinku...

Jenze nadseni opadlo hned druhy den, kdyz jsem zajel do servisu. Kamos to prochazel projel a rikal, ze to vypada dobre a ze za ty prachy je to dobry auto. Jen rikal ze na prevodovce asi neco bude, ze se na to kdyztak pak mrknem.
Pak se auto zvedlo a vsiml si tam nastrikanych plastu na podvozku. Tak mi hned rikal, kamarade tak tohle uz nevypada dobre.. hrabl do toho na nekolika mistech a nasel tam korozi v jednom miste se ten prah proboril.
(lamalo se to jak pernik a pod plasty je to taky rezave)
Zajimave zjisteni, na to ze mi prodavajici rekl ze na aute zadna neni...
Volal jsem mu hned druhy den a rekl jsem mu co se stalo. Byl na dovolene a slibil mi ze si auto veme zpatky. Takze jsem tedy pisemnou zadost o odstoupeni smlouvy neposilal hned. Jenze ejhle vratil se a tvrdil, ze na tom jsme se nedohodli, ze mi pouze rikal ze to zacne resit...
Nekolik dni jsme se nim nemohl spojit, pak to vyslo a prijel se na auto podivat. uznal ze ten prah je skryta vada, ale ze druhou stranu mi neuznava.. a ze mi nabizi opravu na jeho naklady v jeho servisu (myslim ze nikdo z vas by nechtel nove nacakat barvu na auto...)
Vecer jsem jeste v prihradce nasel protokol z STK, ktery mi pri prodeji neukazal a je mi jasne proc... byly tak 2 zavady prevodovky. Volal jsem si na STK a ptal se co to znamena. Tak mi rekli ze se jedna o zatim lehkou zavadu, ktera vozu nebrani v provozu, nicmene az se poskozeni zhorsi tak u vozu tohoto typu je jedina oprava vymena prevodovky...
Tudiz jsem informoval ze za techto okolnosti chci odstoupit od smlouvy.
Ano jsem blbec co duveroval. slovu A mel jsem si auto vzit na STK pripadne nekam do servisu pred koupi. Chybama se clovek uci.
Ale pokud nejde o zivot tak jde o h*vno. Takze pristi tyden na nej podavam zalobu a ze to bude stat nejake penize.. jsou to porad jen penize... Bydlet kde mam auto mam a stabilni prijem mam. Na soud si z prace v Brne muzu vzdycky odskocit
 At se to tahne treba 5 let je mi to fuk. Kdyz to vyhraju tak tak mam ulozene penize pred inflaci..
 At se to tahne treba 5 let je mi to fuk. Kdyz to vyhraju tak tak mam ulozene penize pred inflaci..   
 All that is necessary for the triumph of evil is that good men do nothing.
A ja stat se zalozenyma rukama nebudu.

Tudíž sis měl auto pořádně prohlédnout.Je jasný že 20 let staré auto nebude bez vady.
 Tudíž sis měl auto pořádně prohlédnout.Je jasný že 20 let staré auto nebude bez vady. 

Já taky koupil údajně e36 bez rezu, ale až po týdnu pořádné zkoumání se rez našla, především na spodku, což bych řekl běžné. Jedna dirka se vyvařila a pohoda.
 Já taky koupil údajně e36 bez rezu, ale až po týdnu pořádné zkoumání se rez našla, především na spodku, což bych řekl běžné. Jedna dirka se vyvařila a pohoda. 
							 . Ale nechápu, že to nenecháš zpravit. U káry na ježdění na pár let by mi to bylo šumák, jestli to po pěti letech prohnije znova durch.
 . Ale nechápu, že to nenecháš zpravit. U káry na ježdění na pár let by mi to bylo šumák, jestli to po pěti letech prohnije znova durch.