Máte někdo zkušenosti s mjauto.cz a s díly které nabízejí? Jako výrobce je vždy uvedený Klokkerholm nebo KLL a některé ceny jsou opravdu pěkné, třeba 220 za FL masku. Jenom jsem nikde na ně nenašel reference..
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
Beru tam díly a vše v maximální spokojenosti a ochotou a ceny opravdu libové za stejný díl, kam se hrabe Elit, Autoštangl,Autokelly.
Ale s karosařinou tam nemám žádnou zkušenost.
Já tam občas kupuji,ceny mají slušný,dá se objednat nebo zeptat po ICQ,většinou mají zboží druhý den,vyzvedávám si to osobně.
Nikdy jsem s nima neměl problém.
taky jsem tam bral dily,celkem v pohode a hlavne rychle,ale stalo se mi,ze na dilu bylo vybrouseno jeho katalog.cislo,coz je sakra divne u nove veci...
hockenheim píše:taky jsem tam bral dily,celkem v pohode a hlavne rychle,ale stalo se mi,ze na dilu bylo vybrouseno jeho katalog.cislo,coz je sakra divne u nove veci...
to se totiz stane ze je to z prvovyroby a nikdo to nesmi zjistit ale jako je to pohoda platit za origo dil malo penez ne?
hockenheim píše:taky jsem tam bral dily,celkem v pohode a hlavne rychle,ale stalo se mi,ze na dilu bylo vybrouseno jeho katalog.cislo,coz je sakra divne u nove veci...
to se totiz stane ze je to z prvovyroby a nikdo to nesmi zjistit ale jako je to pohoda platit za origo dil malo penez ne?
v tom pripade spokojenost,protoze o orig.dilu v tomto pripade zminka byla,a vse funguje,je-li tomu tak,naprosta spokojenost....
Přístup super, odebírám to přes kurýra (jsem z Prahy) ale občas jim balíky balí nějaká duševně zaostalá osoba. Už sem vracel světlo a stěrač. (Neskutečně prasácky zabaleno). Na druhou stranu vrácí úplně bez problémů.
taky mohu MJAUTO doporučit, velmi solidní jednání, mladý kolektiv se zkušenostmi pokud sháním něco méně obvyklého jako třeba díly podvozku na Mpaket nebo M3, umí to najít a doplní ihned do online katalogu
ND nakupuji jen tam, bylo by super nechat tam domluvit slevu (co Zave, ty jsi tam furt). Vždy dodali vše co jsem chtěl za super ceny. Bezkonkurenční výběr značek. Doporučuji všem
taky přidávám kladný hodnocení...kupoval jsem u nich pár věcí..vždycky super jednání, rychlost...jednou jsem bral zadní tlumiče...bohužel jsem je nestihl nasadit na auto, protože bylo nepojízdný nakonec:( jel jsem tam...vrátili peníze bez jediného slova....pro mě v současný době asi nejlepší prodejc ND
ja tam ted kupoval termostat, v elitu byl o 20kč levnejsi ale budiž,pístup a komunikace po meilu spuprová, okamzite odpovedi, vstricnost, jen s dodani zbozi se mi nelibilo, kuryrem to trvalo týden!!!!! jednou se jim to vratilo z depa nebo co atd atd, to me docela rozcililo pac rekl ze to budu mit druhy den a s tim sem taky pocital....ale jinak ok.....
pochvala pro mjauto za dodání chladiče - domluva mailem, odpovědi okamžitě, doprava kurýrem zdarma.
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
Ty ceny co mají jsou už teď luxus a sleva už ani není potřeba Mají vše a ty ceny pro koncové zakazníky jsou furt levnější než na slevu bmwklubu elite,kelly atd atd.MJ auto luxus
Slid píše:Ty ceny co mají jsou už teď luxus a sleva už ani není potřeba Mají vše a ty ceny pro koncové zakazníky jsou furt levnější než na slevu bmwklubu elite,kelly atd atd.MJ auto luxus
No pokud ušetřím xx tisíc ročně n dílech radeji pojedu na dovolenou nebo myslíš že když děláš velkej obrat obchodníkovi nedá slevu ? znám člověka co má i 50procent slevy jen proto že dělá velké obraty pro firmu. Neni to ale tenhle e-shop.
Pokud bude BMWKLUB nakupovat tady díly a domluvila by se sleva vyděláme na tom všichni.