Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

mjauto.cz / klokkerholm

Black/white list
OT bude moderovano
Zpráva
Autor
jarda

#1 Příspěvek od jarda »

Máte někdo zkušenosti s mjauto.cz a s díly které nabízejí? Jako výrobce je vždy uvedený Klokkerholm nebo KLL a některé ceny jsou opravdu pěkné, třeba 220 za FL masku. Jenom jsem nikde na ně nenašel reference..
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
Slid

#2 Příspěvek od Slid »

Beru tam díly a vše v maximální spokojenosti a ochotou a ceny opravdu libové za stejný díl, kam se hrabe Elit, Autoštangl,Autokelly.
Ale s karosařinou tam nemám žádnou zkušenost.
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od matal Moderátor »

Já tam občas kupuji,ceny mají slušný,dá se objednat nebo zeptat po ICQ,většinou mají zboží druhý den,vyzvedávám si to osobně.
Nikdy jsem s nima neměl problém.
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
FiliposII
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od FiliposII »

Taky sem od nich bral par veci a v pohode. Jsou ochotni se i podivat po necem co nemaji v nabidce, staci se jich jen zeptat.
hockenheim

#5 Příspěvek od hockenheim »

taky jsem tam bral dily,celkem v pohode a hlavne rychle,ale stalo se mi,ze na dilu bylo vybrouseno jeho katalog.cislo,coz je sakra divne u nove veci...
Killca

#6 Příspěvek od Killca »

hockenheim píše:taky jsem tam bral dily,celkem v pohode a hlavne rychle,ale stalo se mi,ze na dilu bylo vybrouseno jeho katalog.cislo,coz je sakra divne u nove veci...

to se totiz stane ze je to z prvovyroby a nikdo to nesmi zjistit :-D ale jako je to pohoda platit za origo dil malo penez ne? :)
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
hockenheim

#7 Příspěvek od hockenheim »

Killca píše:
hockenheim píše:taky jsem tam bral dily,celkem v pohode a hlavne rychle,ale stalo se mi,ze na dilu bylo vybrouseno jeho katalog.cislo,coz je sakra divne u nove veci...

to se totiz stane ze je to z prvovyroby a nikdo to nesmi zjistit :-D ale jako je to pohoda platit za origo dil malo penez ne? :)

v tom pripade spokojenost,protoze o orig.dilu v tomto pripade zminka byla,a vse funguje,je-li tomu tak,naprosta spokojenost.... :)
Honza-net
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Honza-net »

Přístup super, odebírám to přes kurýra (jsem z Prahy) ale občas jim balíky balí nějaká duševně zaostalá osoba. Už sem vracel světlo a stěrač. (Neskutečně prasácky zabaleno). Na druhou stranu vrácí úplně bez problémů.
DAVe_1

#9 Příspěvek od DAVe_1 »

JEDINE MJ AUTO :twisted: fakt jezdim pro dily jen tam a opravdu parada!! ceny best a jednani taky.
fix
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od fix »

taky mohu MJAUTO doporučit, velmi solidní jednání, mladý kolektiv se zkušenostmi 8)
pokud sháním něco méně obvyklého jako třeba díly podvozku na Mpaket nebo M3, umí to najít a doplní ihned do online katalogu
George_D
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od George_D »

ND nakupuji jen tam, bylo by super nechat tam domluvit slevu (co Zave, ty jsi tam furt). Vždy dodali vše co jsem chtěl za super ceny. Bezkonkurenční výběr značek. Doporučuji všem :wink:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
3nge
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od 3nge »

Taktez doporucuju, dobre ceny a bezproblemova reklamace. Bez problemu sehnali na dotaz vec , kterou nemeli vubec uvedenou v ceniku (sport tlumice).
Pazdi
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Pazdi »

taky přidávám kladný hodnocení...kupoval jsem u nich pár věcí..vždycky super jednání, rychlost...jednou jsem bral zadní tlumiče...bohužel jsem je nestihl nasadit na auto, protože bylo nepojízdný nakonec:( jel jsem tam...vrátili peníze bez jediného slova....pro mě v současný době asi nejlepší prodejc ND
Ivo
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od Ivo »

Klokenhorm vyrábí jednu z nejlepších druhovýrobních plechařin:.
calif

#15 Příspěvek od calif »

ja tam ted kupoval termostat, v elitu byl o 20kč levnejsi :) ale budiž,pístup a komunikace po meilu spuprová, okamzite odpovedi, vstricnost, jen s dodani zbozi se mi nelibilo, kuryrem to trvalo týden!!!!! jednou se jim to vratilo z depa nebo co atd atd, to me docela rozcililo pac rekl ze to budu mit druhy den a s tim sem taky pocital....ale jinak ok.....
jarda

#16 Příspěvek od jarda »

pochvala pro mjauto za dodání chladiče - domluva mailem, odpovědi okamžitě, doprava kurýrem zdarma.
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
Filozof

#17 Příspěvek od Filozof »

Kluci taky tam občas něco nakupuji takže koukám plovina BMWKLUBU...

[b] Což takhle domluvit slevu pro BMWKLUB a myslím si, že ještě 20-30procent sleví a všichni ušetříme. !!! [b]
Slid

#18 Příspěvek od Slid »

Ty ceny co mají jsou už teď luxus a sleva už ani není potřeba :D
Mají vše a ty ceny pro koncové zakazníky jsou furt levnější než na slevu bmwklubu elite,kelly atd atd.MJ auto luxus :Pohar:
Filozof

#19 Příspěvek od Filozof »

Slid píše:Ty ceny co mají jsou už teď luxus a sleva už ani není potřeba :D
Mají vše a ty ceny pro koncové zakazníky jsou furt levnější než na slevu bmwklubu elite,kelly atd atd.MJ auto luxus :Pohar:

No pokud ušetřím xx tisíc ročně n dílech radeji pojedu na dovolenou nebo myslíš že když děláš velkej obrat obchodníkovi nedá slevu ? znám člověka co má i 50procent slevy jen proto že dělá velké obraty pro firmu. Neni to ale tenhle e-shop.

Pokud bude BMWKLUB nakupovat tady díly a domluvila by se sleva vyděláme na tom všichni.
fix
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od fix »

Filozof píše:Což takhle domluvit slevu pro BMWKLUB a myslím si, že ještě 20-30procent sleví a všichni ušetříme. !!!

už jsem o tom s nimi mluvil, řekli mi že o jiné slevě než ceny na eshopu neuvažují (i když klub znají a jsou fandové BMW)
Odpovědět