Blahycz píše:Dnes rano mi ukradli e36 318 IS Cervena barva kola Bugati!! Docela hezky auto v M-paketu!!Ocenim kazdou pomoc ci radu!!
Zmrdi zasraný ...
A kde to bylo ?? Kosmonosy ?? Jakou to mělo R.Z. ?? Hoď foto jestli máš, budu čumět ... Bylo to nějak zabezpečený ???
A dej sem na sebe tel., kdyby něco ....
Cerveny Cupe e36 r.v1993 Vzadu kridlo Zender, Koncovka vyfuku ovalna docela velika!! Xenony ,masivni kola Bugaty BBS Limitovana edice pro BMW!!! Cele v M-Paketu,mracitka -imitace karbonu!!!! Jeste ho budu 2,5 roku splacet,me asi klepne!!! Kazdymu budu vdecny za cokoli!!
hoď sem fotky těch kol, jestli máš a vůbec víc fotek, třeba se to hajzli pokusí rozprodat, jinak doporučuju pročíst v tomhle tématu ostatní příspěvky - je tu různě roztroušeno spoustu dobrých rad, jak maximalizovat šanci na znovunalezení mazlíka.
Tak jsem zjistil dost info!!! Auto bylo videno v pul 6 rano zhruba 500 m za benzikou smerem praha od vyjezdu hypernova MB a pred sjezdem Bezdecin MB!! V aute jsem mel zhruba Na 5km takze dotycny musel dolyt benzin!!§ V Okoli bezdecin jse prozkoumal 3 benzinky, a jejich videozaznamy ale nic jsem nenasel, benzin musel nekdo privezt!!! Prosim kdo ma moznost styk s dalnicni polici o snimky na ruznych usecich,dost by to pomohlo!! foto prilozim!! Diky vsem
Nejak mi nejde prilozit foto,neumim ho upravit,prosim ptejte se me rad vam ho poslu!!! Email cokoli moje icq je 412638065 nebo at ho sem nekdo vlozi!!! Prosiiiim!!! To auto je moje radost,,FFFFFurt verim ze se to nejak semele!!§ MAm 2,5 roku mesicnich splatek a chci to dat za neco co mam rad a ne jen tak vyhodit!!!!!!! Diky moc vsem za cokoli
čau,zkus se informovat jestli auto není v praze...tam to ted prý valí hodně..hlavně praha 5, je tam ted nějak moc podezřelých BMW...včetně mýho..to tam bylo taky ale už bohužel není
nebo zkus ještě obhlídnout co nejvíc parkovišt a lesních cest v okrese..jestli to není nekde odstavený a čekají jestli to najdeš nebo ne..když to tam bude pár dní stát tak si to vezmou..
Myslis nekde na vrakaci jo?? No taky uz mi to radily ale newim newim!! Takovyhle auto poslou na nahradni dily nebo tak!!! To spis rozeberou nebo co!!! Kurva to je k nasrani,,se vo to staram lip jak o svy cokoli, a pak si prijde nejakej zmrdecek vyfetovanej bo co,a jen tak si to veme a vubec si neuvedomuje co vlastne komu bere,beztak to je nakej srac kterymu bys zlomil ruce jak hovno,fakt pekny!! Nikomu to nepreju!!
Vsechny nejblizsi cesty i ty nejzapadlejsi jsem obhlidnul!!!! NIKDE NIC!!!! Auto bude bud nekde rozebrany v garazi a to nekde TEPLICE ,,PHA,,, ATD. si myslim!!! Lidi jsou schopni cehokoli,a to jsem cumel na prispevky kluka co mel problemy mnohem vetsi!!§ http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ic&t=36971 Taky pekny
jj tak toho týpka lituju..to musel být fakt mazec...mi ho ukradli v noci 14dní zpátky..ale druhej den bylo viděno právě v praze 5...byli se tam dívat i policajti ale prý je všechno čistý..tomu nevěřím,myslím že v tom jedou taky...jinak to dej vědět co nejvíc lidem co znáš a všude kde můžeš dej inzerát...to je asi nejvíc co můžeš udělat,hodně štěstí pri hledání!!!
Ahoj klubáci iso je na světě včera večer mi volal šťastný majitel podrobnosti později jsem ten co mu iso prodal a celé ho vymazlil k obrazu svému spadl mi kámen ze srdce ale nebude to jen tak těšte se na přiběh doufám že pomůže nám všem zdravím všechny klubáky MárioM3