Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
	E36 318IS
- 
				patriot
- Klubové ID: 1556
- Kontaktovat uživatele:
Zmrdi zasraný ...Blahycz píše:Dnes rano mi ukradli e36 318 IS Cervena barva kola Bugati!! Docela hezky auto v M-paketu!!Ocenim kazdou pomoc ci radu!!

A kde to bylo ??
 Kosmonosy ??  Jakou to mělo R.Z. ??   Hoď foto jestli máš, budu čumět ...
  Kosmonosy ??  Jakou to mělo R.Z. ??   Hoď foto jestli máš, budu čumět ...    Bylo to nějak zabezpečený ???
  Bylo to nějak zabezpečený ???  A dej sem na sebe tel., kdyby něco ....
- 
				Blahycz
- Kontaktovat uživatele:
Cerveny Cupe e36 r.v1993   Vzadu kridlo Zender, Koncovka vyfuku ovalna docela velika!! Xenony ,masivni kola Bugaty BBS   Limitovana edice pro BMW!!! Cele v M-Paketu,mracitka -imitace karbonu!!!!  Jeste ho budu 2,5 roku splacet,me asi klepne!!! Kazdymu budu vdecny za cokoli!!  

- Přílohy
- 

- jen ze predu
- Moje.JPG (53.52 KiB) Zobrazeno 4702 x

- 
				Blahycz
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem zjistil dost info!!! Auto bylo videno v pul 6 rano zhruba 500 m za benzikou smerem praha od vyjezdu hypernova MB a pred sjezdem Bezdecin MB!!   V aute jsem mel zhruba Na 5km takze dotycny musel dolyt benzin!!§ V Okoli bezdecin jse prozkoumal 3 benzinky, a jejich videozaznamy ale nic jsem nenasel, benzin musel nekdo privezt!!!     Prosim kdo ma moznost styk s dalnicni polici o snimky na ruznych usecich,dost by to pomohlo!! foto prilozim!! Diky vsem 

- 
				Blahycz
- Kontaktovat uživatele:
Nejak mi nejde prilozit foto,neumim ho upravit,prosim ptejte se me rad vam ho poslu!!! Email cokoli moje icq je   412638065 nebo at ho sem nekdo vlozi!!! Prosiiiim!!! To auto je moje radost,,FFFFFurt verim ze se to nejak semele!!§ MAm 2,5 roku mesicnich splatek a chci to dat za neco co mam rad a ne jen tak vyhodit!!!!!!! Diky moc vsem za cokoli

- 
				Blahycz
- Kontaktovat uživatele:
Myslis nekde na vrakaci jo?? No taky uz mi to radily ale newim newim!! Takovyhle auto poslou na nahradni dily nebo tak!!! To spis rozeberou nebo co!!! Kurva to je  k nasrani,,se vo to staram lip jak o svy cokoli, a pak si prijde nejakej zmrdecek vyfetovanej bo co,a jen tak si to veme a vubec si neuvedomuje co vlastne komu bere,beztak to je nakej srac kterymu bys zlomil ruce jak hovno,fakt pekny!! Nikomu to nepreju!!

- 
				Blahycz
- Kontaktovat uživatele:
Vsechny nejblizsi cesty i ty nejzapadlejsi jsem obhlidnul!!!! NIKDE NIC!!!! Auto bude bud nekde rozebrany v garazi a to nekde TEPLICE    ,,PHA,,, ATD. si myslim!!! Lidi jsou schopni cehokoli,a to jsem cumel na prispevky kluka co mel problemy mnohem vetsi!!§  http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ic&t=36971          Taky pekny 
Dost jsm to tu prolez a pekny

Dost jsm to tu prolez a pekny
jj tak toho týpka lituju..to musel být fakt mazec...mi ho ukradli v noci 14dní zpátky..ale druhej den bylo viděno právě v praze 5...byli se tam dívat i policajti ale prý je všechno čistý..tomu nevěřím,myslím že v tom jedou taky...jinak to dej vědět co nejvíc lidem co znáš a všude kde můžeš dej inzerát...to je asi nejvíc co můžeš udělat,hodně štěstí pri hledání!!!